Samed sonuçtan çok memnun

Obilet.com Fatura Vermiyor

Obilet.com Fatura Vermiyor
27 Eylül 2024 15:44
Samed'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim, yine de keşke faturaları daha kolay almanın bir yolu olsaydı iyi olurdu.”

obilet.com'dan aldığım Pamukkale otobüs biletleri için içinde KDV vb. Yazan faturamı alamıyorum. Sadece e-bilet indirebiliyorum onda da fatura yerine geçmez diyor. Fatura sorduğumda ise diyorlar ki e-bilet verebiliriz o geçerli. Kendi içinde tutarsız bir sistemi var. Faturamı lütfen almama yardımcı olun.

27 Eylül 2024 16:00 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

27 Eylül 2024 16:59

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

27 Eylül 2024 17:07

Ensar sonuçtan çok memnun

Ensar
20 Kasım 2023 13:13
"Şikayetimi çözüme kavuşturdukları için Obilet'e teşekkür ederim"
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
31 Temmuz 2025 23:09
"Teşekkürler"
satin-aldigim-biletin-faturasi-gonderilmiyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-4.jpg
satin-aldigim-biletin-faturasi-gonderilmiyor-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-2.jpg
Aleyna sonuçtan çok memnun

Obilet Kurumsal Fatura Sorunu

Aleyna
16 Şubat 2024 13:23
"Hızlıca iletişim sağlandı ve konu hakkında bilgilendirildim. Teşekkürler."
Furkan sonuçtan memnun

Furkan
25 Kasım 2024 10:15
"Firma şikayet üzerine ulaştı. Vip destek diye bir şey tanımlandı. Ciddiye aldıkları için teşekkür ederim ama faturaya ihtiyacım olduğunda yine Obilet kullanmayacağım."

30 Mart 2025 03:32