Adnan sonuçtan çok memnun

16 Nisan 2024 08:22
Adnan'ın Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcisi arkadaşımız oldukça açıklayıcı ve net bilgi verdi ayrıca teşekkür ediyorum. Para iadesi yapılmasada konuşma şekli ve çözüm üreticiliği benim için yeterli oldu.”

Merhaba iyi günler. Eşim ve kızım için aldığım bileyin iptali için Müşteri temsilcisi ile görüşmem sağlamaya çalışmama rağmen 1 saat boyunca ulaşamayıp bilet iptalini gerçekleştireceğim. Yani bir işi Bu kadar mı zorlaştırır insan. İnternet üzerinden alacağım bilet tercihi bir daha asla siz olmayacaksınız. Çevremdekilerede asla tavsiye etmeyeceğim. Bilet satın alırken 1 dakika ama iptal için 1 saat ama sonuç olumsuz.

19 Nisan 2024 09:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

27 Nisan 2024 12:07
05 Mayıs 2024 15:51

Merhaba Adnan Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

05 Mayıs 2024 15:53

Bulut
Bulut

Obilet güzel bir uygulana fakat her seferinde burguer King reklamı yapması ve ve kupona yonlendiemesi oldukça saçma sırf bu yüzden kullanmak istemiyorum. Katillere destek veren bir markanın desteklenmesini istemiyoruz.

Hilal sonuçtan çok memnun

Hilal
27 Temmuz 2024 10:51
"Şikayet yazdıktan sonra numaramdan iletişime geçildi. Arayan müşteri temsilcisi anlayışlı, kibar ve sorun çözen biriydi. Sorun da halledildi. Teşekkürler..."
Obilet Bilet İptal Olmuyor
Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
07 Kasım 2024 19:31
"Obilet beni arayıp mağduriyetimi giderdiler. Bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Özellikle ilayda hanımın gayreti ve bu konudaki yeterliliği çok önemli. Kendisinde ayrıca teşekkür ederim çok ilgilendiler"
Bilet İptalinde Zamanında Hizmet Alamama Sorunu

Hüseyin