Yiğit sonuçtan çok memnun

25 Şubat 2024 13:08

Obilet tarafından otel rezervasyonu yaptım (Konak saray Hotel). Lakin otele girdiğim vakit otelin içinin böyle olacağını tahmin etmemiştim. Obilet'i defalarca aramama rağmen hala beklemem gerektiğini, ve dün akşam da beni orada kalmaya zorladılar. Hakikaten böyle bir sistem kesinlikle Obilet tarafından bir rezervasyondan beklenmeyecek hareket, para iade işlemini hala yapmıyorlar saatlerce ve beni bekletmeye devam ediyorlar müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen. Otelde kalmayacağımı belirtmeme rağmen para iadesini 15 saate yakın bir süredir yapmadılar.

25 Şubat 2024 15:32 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İletmiş olduğunuz mesaj obilet.com Destek Ekibimize iletilmiş olup, 24 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

26 Şubat 2024 12:43

Obilet tarafından 24 saat içerisinde dönüş yapılacağı söylendi lakin hala bir geri dönüş sağlanmamıştır.

26 Şubat 2024 13:10

Şimdi Obilet tarafından geri dönüş sağlanmıştır, para iade ile alakalı tekrar Hotel ile görüşme sağlayacaklarını belirttiler.

26 Şubat 2024 16:55

Merhaba Yiğit Ali K. Bey, Telefon görüşmemizde bilgiler detaylı olarak aktarılmıştır. obilet.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, obilet.com Ekibi.

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin

29 Mart 2024 23:15
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
29 Kasım 2024 20:05
"Tarafıma çok hızlı bir şekilde yardımcı olundu ve problemimin çözülmesi için tabiri caizse canla başla savaştılar diyebilirim :) Yardımcı olan herkese destekleri adına çok teşekkür ederim, destek kaliteniz harika Obilet :)"

Rezervasyonum Görünmedi, Gece Yarısı Mağdur Edildim

08 Ekim 2025 22:56
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
13 Temmuz 2024 15:49