Obilet Kamil Koç İade Etmeme Sorunu

Obilet Kamil Koç İade Etmeme Sorunu
20 Haziran 2024 14:12227
Mesut'un Teşekkür Mesajı
Obilet gibi işini hala iyi yapan firmalar olduğunu görmek güzel her zaman kullanmaya devam edeceğim. Telefonda yardımcı olan kişiye çok teşekkür ederim. Sorunum çok hızlı şekilde çözüldü.

Merhaba dün 14 Haziran 22.00 saatli Aydın-Ankara arasına Kamil Koç bileti almıştım. Araç Aydın otogarına tam 3 saat 48 dakika geç kaldı. Kamil Koç'u aradım. Aracını 00.18 saatinde geleceğini söylediler. Bekledim Araç yine gelmedi. Tekrar aradım aracın 01.25 saatinde geleceğimi söylediler. Bilet iptal talebi oluşturdum. Fakat araç gelecek mi diye merak edip gene bekledim. Ve tahmin edeceğiniz gibi araç yine gelmedi. Normal sartlarda 22.00 da gelmesi gereken araç 2 kere saat değişti ve dedikleri saatte gelmedi. İptal talebi oluşturduğumu söylemiştim hatırlarsanız bu sabah Kamil Koç'tan acayip iptal edilemediğini seferin gerçekleştiğini söylediler. Böylesine büyük bir firmanın bu gibi mağduriyetler yaratması gerçekten inanılmaz. Sorunumun en kısa sure içerisinde çözülmesini bekliyorum.
PNR:3165275834

20 Haziran 2024 19:13 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. 🙏 İletmiş olduğunuz deneyiminizi inceleyip, 12 saat içerisinde tarafınıza dönüş yapıyor olacağız. Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

21 Haziran 2024 10:38

Merhaba, İletmiş olduğunuz deneyiminizle ilgili sizinle gerçekleştirdiğimiz görüşmede tarafınıza detaylı bilgi verilmiştir. Bir sonraki seyahatinizde tekrar Obilet'i tercih etmenizi dileriz.😊 Saygılarımızla, Obilet Müşteri Deneyimi Ekibi.

Mesut
21 Haziran 2024 10:39

Teşekkürler

Mesut
21 Haziran 2024 10:47

Obilet İptal Sıkıntısı

9 Temmuz 2023 13:1459

"İlgi için teşekkür ederim"

Obilet Kamil Koç Rötar Konusunda Bilgilendirmedi Firma Para İadesi Yapmıyor.

14 Mart 2024 22:02932

"Kamil Koç firması arayıp ücretimi iade edemeyeceğini söyledi, buna rağmen Obilet paramın iadesini kendisi yaparak yardımcı oldu. Teşekkür ederim."

Obilet Rötarlı Sefer Mağduriyeti

15 Haziran 2024 05:53219

"Obilet garantisi için teşekkür ederim ama Kamil Koç pişmanlık"

Obilet Rötarlı Sefer Mağduriyeti

Obilet Kamil Kocun 1.30saat Gecikmesine Rağmen İptal Ve İademi Yapmaması

9 Eylül 2023 14:35793

"Kamil koc para iadesi yapmadı ama Obilet kendi şirketi üzerinden mağdur olmamam için ödeme yaptı. Teşekkür ederim"

1 Destek

Kamil Koç Ücret İadesi Yapmıyor Obilet

25 Aralık 2023 15:34688

12.12.2023 saat 14:00'da Manavgat/Ankara otobüsü için bilet aldık. Kamil Ko...

Tümünü Gör
Obilet Ve Nilüfer Turizm Mağduriyeti

Obilet Ve NilüferTurizm Mağduriyeti

Köksal
Obilet Paramı Aldı Ve Vermedi!

Obilet ParamıAldı Ve Vermedi!

Sude
Obilet Yetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

ObiletYetkililerine Ulaşamam Kuponum Eksik Yattı!

Ramazan
Obilet Üzerinden Pegasus Fazla Ödeme Aldı