Serap sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2023 14:19

Nur beauty ( gnurbeauty) Nişantaşı'nda kirpik ve kaş microblading yaptırdım. Google da kayıtlı bir adresleri yok. İşlem öncesi defalarca açık renk ve kalın istemediğimi belirttiğim halde öncesinden çizim yapıp onay almadan bana kalın ve koyu renkli bir kaş yaptı nur hanım. Sonuçtan memnun olmadığımı belirttiğimde açılsın diye renk açıcı krem önerisinde bulundu kullandım, ama açılmadı. Bu aşamada oldukça mağduriyet yaşayıp kendisine de söyleyerek lazerle 1. Seans sildirme işlemi yaptım ve ona rağmen kullandıkları boya silinmedi ve birkaç seans daha sildirmem gerekecek.

Vaat edilen işlem yapılmadı, silme işleminin tazmini yapılmadı ve o şekilde gezmek zorunda kalmak da cabası. Sadece gelirseniz düzeltiriz denildi ki tamamen silinmeden üzerine ikinci bir işlemin yapılacağını önermek oldukça yanlış bir adım olacaktır.

Bu saatten sonra haklı olarak orada başka bir işlem yaptırmak istemediğimi ve vaat edilen ama verilemeyen bu hizmetin ücret iadesini talep ettiğim halde iade etmediler.

Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli başvuruyu yaptım ve sonrasında tazminat davası ile sonuna kadar hakkımı arayacağımı burada işlem yaptırmayı düşünecekler için belirtmek isterim.

Serap
Serap
03 Temmuz 2023 14:43

Tarafımla irtibata bile geçmeyip, Tüketici Hakem Heyeti'ne cevap savunmasını yapmadıkları gibi Instagram üzerinden beni engellediler. Bu denli umursamaz ciddiyetsiz bir yer. Nur beauty (Instagram: gnurbeauty) olarak vaat edilen hizmeti gerçekleştirmedikleri gibi sonucu telafi etmek adına hiçbir adım atılmadı. Sonraki adım mahkeme süreci olacak ve sonuçla ilgili bilgilendirme yazacağım.

10 Temmuz 2023 00:42
Melis sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2023 10:04
Suzan Yılmaz Beauty Salon Fiyaskosu
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan Acar Beauty & SPA Kaş Microblading İşlemi Tutmadı Ve İlgisiz Servis!

09 Aralık 2023 11:34
Ülkü sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 14:14
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Nur Koç Güzellik Ve Estetik İşinin Arkasında Durmuyor

18 Aralık 2024 16:01