Nvi Ehliyete Randevu Yok Kimliğe Gelince Her Yer Bomboş

01 Ekim 2024 00:37

NVI randevu saçmalığı diye bir gerçek var ne yazık ki. Sürücü belgesi çıkartmak istediğimde her yer dolu diye randevu alamıyorum fakat kimlik yenileme olarak girdiğim zaman dolu olan bütün nüfus müdürlükleri en fazla %25 dolu gözüküyor. Hayır, yani ehliyeti de kimliği de çıkaran çalışan personel aynı. Ne oluyor da kimliğe gelince randevu var, ehliyete gelince yok? Ne kadar saçma bir sistem işletiliyor, mağduriyetten başka bir şey değil. Sabahtan beri sürekli güncellemekten yoruldum.

Elif
Elif

Sana yardımcı olayım kardeşim, nüfus randevu işlerine gir ardından pasaport başvurusu olarak giriş yap bilgileri doldur, saat seç ilerle ardından başka randevu ekle butonuna bas (işlemi bitirmeden böyle bir seçenek mevcut) orada kimlik, ehliyet ekle çıkacak, ehliyete bas pasaport için olan saate zınk diye ehliyeti ekliyor sistem. Pasaport olanı yapmazsın olur biter. Sistemdeki bug ı buldum😄böylelikle her şeyine tek saatte randevu alabiliyorsun. En kötü Sarıyer nüfus işleri her daim yüzde 20-40 aralığında dolu oraya git, ne üzüyorsun canını bedavadan

Tuğrul
Tuğrul

Randevu olmayan işleme nasıl hepsini seçebiliyorsun çok merak ettim doğrusu. Bir de sistemin bugını buldum diye yazmışsın. Pasaport için randevu aldığın esnada anlık olarak bir başkası tarafından iptal edilen bir randevu oluşmuştur sistemde ve onu vermiştir sistem sana başka türlü alamazsın böyle bir şeyin mümkünatı yok.

Erdal
Erdal

Bursa nvi de aynı durumda... Yetkililer çözüm bulması gerekiyor.

20 Kasım 2024 13:41

19 Aralık 2023 22:28