Kimlik Kartımın Çipi Kayboldu, Sorunlar Yaşayabilirim

26 Aralık 2024 15:25

Ben r*** ö** Türkiye Cumhuriyeti yeni kimlik kartımda bulunan çip düşmüştür. Nasıl, ne zaman, ne şekilde ve nereye düştüğü belli değildir. Bundan dolayı doğabilecek sorunlardan mesul değilimdir. Kaybolan çip hükümsüzdür. Nerede ve nasıl kaybettiğimi bilmiyorum.

Recep
10 Ocak 19:14

Hiç öğle internette 2 ya da 3 gün de gelir diyene inanma yın tam 11 gün oldu hala kağnı posta şirketi PTT kargoda sürünüp duruyordu bugün gidip Zeytinburnu merkez den kendim aldım, aklımın almadığı yıllardır kullandığımız kredi kartlarının hiçbir zaman çipi düşmedi de koskoca bir devletin kimlik kartı nasıl bu kadar basit dayanaksız ve ucuz olabilir mi. Bir de 130 TL çıkartma ve fotoğrafınızı beğenmedikleri için 4 adet fotoya 300 TL veriyorsunuz acil ya dürtü yolar sizi. Fotoğrafı çektirdiğim dükkan bana günde en az 10 kişi geliyor ve Fransız bir firma basıyor Muş yani yıllardır devletin umurumda değil baskı firmasıyla ortak vatandaşını kazıklı yor bir de PTT kağnı kargo var ya tam böyle cinnet son kuruşuna kadar hara m zik kim olsun sözde çalışanlara

27 Aralık 2024 22:15

20 Şubat 20:51