Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Nouvelle Vie Güzellik Merkezi İcra Dosyasını Kapatın Haksız Kazanç

18 Ağustos 2024 03:55

Yukarıda belirtildiği gibi icralık oldum. Hiçbir hizmet almamama rağmen evime icra arabası göndereceklerini söyleyip tehdit ediyorlar. İlk ödemem gereken rakam 5 bin iken avukat kendisi üstüne 5 bin daha koyup sana indirim yapıyorum, 1000 TL ödeme diyen bir firma yani kafasına göre yapılıyor her şey. Dediğim gibi 3 kere seans aldım, 4 bin TL ödedim. 20 günlük gecikmeye icra açtılar. Paramı ve icra dosyasının kalkmasını istiyorum.

30 Ağustos 2024 11:22

Adıma 2 adet senet çıkartıp 1 paketi ödememe rağmen icra dosyası açılmış firmanın avukatı argo konuşup tehdit içeren mesajlar atıyor güneş hukuk bürosu olmak üzere güzellik merkezinden de şikayetçi olacağım gereğinin bir an önce yapılmasını istiyorum

18 Ağustos 2024 03:26

Öncelikle merhaba bir arkadaşımın tavsiyesiyle kurumu arayarak bilgi aldım ve sonrasında defalarca kez arayıp satmak için uğraştılar hayır diyemedim ve satın aldım kaporasını 1000 TL olarak attım gidip kayıt olmadan önce yaklaşık 1 ay sonra beni aradı ve parayı atmanız gerektiğini söyledi taksiti ve bende gelmediğim bir seansa neden para atayım dedim ve mecbur attım fakat 3 seans gittim yanıklar oluştu vücudumda ve iptal etmek istediğimi söyledim satarken cayma hakkınız var denmişti ve bunu inkar edip beni avukata verdiler zaten 4 bin vermişim fazlasıyla avukata verip benden 10 bin istediler kendilerini adliye çalışanı olarak tanıtıp başka numaralardan tehditler ediyorlar kötü bir merkez gerekli yerlere şikayetimi yaptım derhal üstüme gelen icranın kalkmasını talep ediyorum

Sevda
Sevda
20 Ağustos 2024 07:07

Asla geri dönüş yapılmıyor bu kadar umursamazlar asla sizde aynısını yaşamayın çimlere de başvuru yaptım insanları kaydettirene kadar 100 kere arıyorlar böyle bir durumda mağdur bırakıyorlar

Neziha
Neziha

Arkadaşlar o sözleşmeye imza atınca yapacak bir şey kalmıyor maalesef. Ödemek zorunda kalıyoruz. En baştan hiç gitmemek lazım. Ben başka bir merkeze gittim vazgeçtiğimi söylediğimde yatırdığım parayı bile iade ettiler. Bu iş biraz etik anlayışına giriyor ve bunlarda etik diye bir kavram yok maalesef

Sema
Sema

Lütfen bana bakın

Hicran
Hicran

Bende mağdur kaldım bana ulaşma şansınız var mı

Ceren sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 14:56
Esquina Güzellik Güzellik Merkezinin Hamilelik Sürecinde Yaşattığı Mağduriyet
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 22:20

19 Aralık 2024 18:31