Nordmende Tv Kendi Kendine Kapanıyor

29 Aralık 2023 20:0013.104

Öncelikle herkese kolay gelsin ve yılbaşınızı kutlarım. A101'den nordmende marka kendinden uydu alıcılı bir televizyon satın aldım. Ürünü 30.11.2022 tarihinde aldım ve servisi 29.12.2023 tarihinde aradım. Servis, televizyonun fabrika ayarlarına dönmesi gerektiğini söylüyor. Ancak televizyon günde ortalama 8-10 defa kapanıyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Servis, teknik destek sağlayacaklarını ifade ediyor fakat ben televizyonun incelenmesini istiyorum. Şu anda yazarken bile iki defa daha kapandı.
Adresim Antalya, Aksu ilçesi, pınarlı Mahallesi, emek sokak, no: 7 Aksu/Antalya'dır. İletişim numaram ise 0542****089'dur.

4 Ocak 2024 21:19

Sayın yetkili sizlere 5 veya 6 kez yazıyorum aynı sorundan dolayı televizyon kendini devamlı kapatıyor 3 sefer servis geldi şimdi ana kart arızalı diyorlar lütfen çözüm resetlediler 2 sefer yazılım yüklediler yine olmadı evde 3 tane çocuk var çizgi film yüzünden benimle her gün kavga ediyorlar benim mağduriyetimi nasıl giderilecek lütfen mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum servis gelip gidiyor devamlı ama bir çözümü olmalı

29 Aralık 2023 19:51

Şu an 2 sefer daha kapandı Antalya Aksu Pınarlı Mah

29 Aralık 2023 21:22
Eki aç
Eki aç

Yine kapandı komple elektrik gidiyor 5 dakika sonra geri geliyor ışığı yanıyor

31 Aralık 2023 19:59

31 12 yılbaşı gecesi çok teşekkür ederim şikayetim halen devam ediyor kimse ilgilenmedi servisede yazdım hiç kimse ilgilenmiyor neden aldımki

3 Ocak 2024 09:46 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Damla. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

3 Ocak 2024 10:39

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine Onvo olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Onvo Şikayet Yönetim departmanından Damla.

Osman
Benzer Şikayeti Var
4 Ocak 2024 12:26

Ben de 16/11/2023 aldığım Nortmende TV için Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulundum 10 gün sonra aldığım marketten arandım ve paramı alarak iade ettim, yalnız kurulum ücretini olan 500TL ne servis ne de onno müşteri temsilcisi ödemeye yanaşmadı

Nordmende TV Kusurlu Ürün Ve İlgisiz Servis

2 Ekim 2023 20:1814.978

Nordmende kusurlu ürün ve ilgisizlik 12.09.2023 günü kurulumu yapılan N.M. marka TV 1 gün sonrası kumandayı görmez oldu....

3 Destek

Nordmende Tv Panel Sorunu

3 Ağustos 2023 10:265.893

15.11.2021 tarihinde almış olduğum nordmende TV bir yıl olmadan paneli yandı. Değiştirildi. 9 ay sonra tekrar paneli yan...

10 Haziran 2024 23:474.330

Sayın Yetkili, 08.04.2022 tarihinde Nordmende 58" TV aldık. Televizyonumuz Ocak 2024 tarihinde panel arızası verdi. Ga...

Tümünü Gör
Nordmende TV Problemleri, Teknik Servis Ve Kalitesizlik

Nordmende TVProblemleri, Teknik Servis Ve Kalitesizlik

Abdülkadir
Nordmende Tv Ağ Hataları

Nordmende Tv AğHataları

Sevim
Nordmende Tv Çözüm İstiyorum, Bir Türlü Giriş Olmuyor!

Nordmende TvÇözüm İstiyorum, Bir Türlü Giriş Olmuyor!

Emine
Nordmende Tv Netflix Uygulamasında TV Ekranı Donuyor

Nordmende TvNetflix Uygulamasında TV Ekranı Donuyor

Bilge
Nordmende Smart TV Youtube.com Desteklemiyor Uyarısı!

Nordmende SmartTV Youtube.com Desteklemiyor Uyarısı!

Sempatik
Nordmende Tv Açma Kapama Yerinde Nokta Çalışmıyor