Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 00:25

Üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine rağmen buraya yazmak istedim. Sipariş verecek diğer müşterilere bir ön bilgi olması adına. Nocco Home firmasından Aralık ayında kampanya olan ürünü olan bir koltuk ve özel yapım bir yatak sipariş verdim. Ödemenin yarısını şimdi, diğer yarısını teslimde ödeyeceğim konusunda anlaştık. Ekstra taşıma ücreti için sözleşmede imzaladık. Evimizin inşaatının yeni başladığını, bu yüzden 5-6 ay süre sonra teslim alacağımı söyledim. Bunu kabul ettiler. Benim imalata başlayalım dememin yeterli olduğunu söylediler. Max. 3 hafta süreceğini bildirdiler. Bu arada yatak için görsel ve ölçü çıktı olarak verdim. Üzerinden defalarca konuştuk. Benim siparişimin ile ilgilenen arkadaşları işten ayrılmıştı. Ben de imalatta bir sorun olacağını tahmin ettiğim için tekrar gittim. Başka biri ile tekrar üzerinden geçtik. Kargoya verilmeden önce ürünü görmek istedim. Ürün bambaşka ölçülerde ve bambaşka bir kalıpta yapılmıştı. İçeride herkes birbirinden habersiz gibiydi. Buradan zaman kaybettirdiler. Daha sonra ve en önemlisi 6 ay boyunca ödemenin yarısını yapmadığım için suçladılar ki öyle anlaşmıştık. Anlamadıysak neden 6 ay içinde kimse bana ödeme hatırlatmadı. Taşıma ücretinin artık geçerli olmadığını söylediler ki taşıma zamanını ben onlara ilk başta söylemiştim. Taşıma ücreti geçerli olmaması her gün zam gelmesinden dolayı dediler. Bunu kimse ön göremezdi evet. Ancak iletişim biçimleri oldukça saygısız, nezaketsizdi. ''Bu fabrikadan taşıma ücretini kabul etmezseniz, size mal falan çıkmaz'' gibi tehditler işittim. Taşıma ücretini mecbur kabul etmek zorunda kaldım. Gelen ürünlerin kalitesi ise; son derece ortalamanın altında bir kalite.

profile profile profile
14 Ağustos 2023 14:29 (Şikayetten 14 saat sonra)
15 Ağustos 2023 23:06
Nocco Home Koltuk Ve Yatak Siparişi Şikayet

Merhaba tekrar, Bizi hiç ilgilendirmeyen nakliye dediğiniz konuyu ekte eklediğim sözleşmenizde görebilirsiniz. Kendiniz +2000TL olarak yazdınız. Yani nakliye bizden dediniz. 2. Ödemeyi hatırlatmadınız. Çünkü teslimatta yapılacak diye konuşuldu. Bu yüzden de sözleşmede de yazmıyor. Nakliye konusunda fiyatlar çok arttığı için haklı olduğunuzu da yukarıda da belirttim. Kimse ön göremezdi şeklinde. Tavrınızın ve üslubunuzun kaba ve saygısızca olduğunu söylüyorum. Tehditkar konuşmanızdan bahsediyorum. Bir de yatağı çizim ve ölçü vermemize rağmen yanlış yaptığınızı, sonra yeniden yaptığınızdan bahsediyorum. İçeride herkesin birbirinden habersiz olduğunu dile getiriyorum. Belli ki yapılan sözleşmelerden yetkili kişinin haberi yok. Aynı zamanda ilk yapılan ve son yapılan yatakta ektedir.

19 Ağustos 2023 00:00
Nocco Home Koltuk Ve Yatak Siparişi Şikayet

Merhaba tekrar, Bizi hiç ilgilendirmeyen nakliye dediğiniz konuyu ekte eklediğim sözleşmenizde görebilirsiniz. Kendiniz +2000TL olarak yazdınız. Yani nakliye bizden dediniz. 2. Ödemeyi hatırlatmadınız. Çünkü teslimatta yapılacak diye konuşuldu. Bu yüzden de sözleşmede de yazmıyor. Nakliye konusunda fiyatlar çok arttığı için haklı olduğunuzu da yukarıda da belirttim. Kimse ön göremezdi şeklinde. Zaten sizin cevabınızda yazdığınız rakam ile sözleşmede yazan rakama baktığımızda ben ekstra nakliye ödemesini de yaptım. Tavrınızın ve üslubunuzun kaba ve saygısızca olduğunu söylüyorum. Tehditkar ve saygısızca konuşmanızdan bahsediyorum. Bir de yatağı çizim ve ölçü vermemize rağmen yanlış yaptığınızı, sonra yeniden yaptığınızdan bahsediyorum. İçeride herkesin birbirinden habersiz olduğunu dile getiriyorum. Belli ki yapılan sözleşmelerden yetkili kişinin haberi yok. Aynı zamanda ilk yapılan ve son yapılan yatakta ektedir.

21 Ağustos 2023 11:22

Altan
Altan

Koltuk almayı düşünüyordum fakat şikayetleri ve firmanın cevabini görünce tekrar düşündüm. Müşteriyle nasıl böyle konuşulabilir anlamıyorum. Hakli bile olunsa nezaket çerçevesinde resmi bir dille cevap yazılması gerekiyor. 'Bedava verdiğimiz mal' 'bugün olsa yine aynisini yaparız' vs. Hiç profesyonelce değil ve böyle bir platformda müşteri ile atışmaya girmek çok yanlış.

Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Koltukta Sürekli Sorun, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

07 Temmuz 2025 14:06
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nocco Home Yanlış Ürün Kusurlu İşçilik

11 Temmuz 2024 19:36