Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 19:36

Yeni evlendiğimiz için tüm evi nocco Home'dan yaptırdık ancak parayı başında peşin ödediğimiz için sürecimizi çok kötü geçirip ürünlerimizi eksiksiz teslim etmediler. Örneğin şu an evimizdeki yemek masası çocuk oyun masası boyunda ve hiçbir şekilde değiştirmiyorlar. Yatağım yamuk kangren olmak için birebir. Koltuğum yanlış yapıldı ve dahası ürünümü yanlış teslimatla 8 ayda teslim ettiler. Gerçekten önünden dahi geçilmeyecek firma. Bizim en güzel zamanımızı kabusa çevirdiler. Her defasında dönüş yapacağız deyip dönüş yapmıyorlar ve dahası ürün getirdiklerinde yanlış ürün getiriyorlar. En son masa ayaklarını evimize bıraktılar silikon tabancasıyla birlikte yani diyorlar ki siz yapıştırın.

profile profile profile

Serra
Serra

Satın aldığım ürün tarafıma kusurlu şekilde teslim edilmiştir. Üründeki ayıp ilk andan itibaren açıkça mevcut olup kullanım kaynaklı değildir. Firmayla iletişime geçmeye çalışmama rağmen telefonlara cevap verilmemiş, herhangi bir geri dönüş sağlanmamış ve çözüm sunulmamıştır. Bu nedenle yasal hakkımı kullanarak Tüketici Hakem Heyeti’ne başvuruda bulundum. Süreç resmi olarak devam etmektedir. Buraya yazma amacım çözüm arayışından ziyade, benim yaşadığım mağduriyeti başkalarının yaşamaması ve alışveriş yapmayı düşünen tüketicilerin bu durumu bilmesidir. Satış sonrası destek ve sorumluluk bilinci maalesef beklentimin çok altında kalmıştır.

Nocco Home Yanlış Ürün Kusurlu İşçilik

Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Koltukta Sürekli Sorun, Müşteri Hizmetleri Yetersiz

07 Temmuz 2025 14:06
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Nocco Home Koltuk Ve Yatak Siparişi Şikayet

Tuğçe
14 Ağustos 2023 00:25
Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Öncesi Aldığımız Mobilyalar Hatalı Ve Eksik Teslim Edildi, Sorunlar Giderilmiyor

22 Temmuz 2025 23:22