İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Yetkili Servis İşlemleri Ve Değer Kaybı Şikayeti

İlkay
17 Mart 2024 22:10

Nissan Park Otomotiv'den 2018 yılında sıfır olarak aldığım Nissan Juke marka 34 BRU 142 plakalı aracım, 5,5 senedir tüm bakımları ve araçla ilgili sorularımı ilgilenen bayidir. 26.02.2024 tarihinde kaza yaptığım aracımı bıraktığım Nissan Park yetkili bayi, 3 haftayı geçen bir zaman içinde aracımın tüm parçalarını sigorta ile anlaşarak değiştirmiş ve bana sadece fatura edilen tutarı göndermiştir. Aracım 190.000 TL değer kaybına uğramıştır. Tüm şikayetlerimi Nissan Genel Müdürlüğü'ne kadar yapmama rağmen, kendileri benden bir beyan almadan ve imza almadan tamir ettiklerini söylememe karşın, 'Bayi yetkilidir, biz bir şey yapamayız.' cevabını vererek konuyu kapatmışlardır. Yetkili Nissan Park servisi, sigortadan parasını tahsil etmiş ve ben sorduğumda 'Biz bunu yapmakla yetkiliyiz.' yanıtını almışımdır. Bayiye aracımı takasa verip, sıfır araç alacağımı söylediğimde 'Keşke söyleseydiniz, bu kadar değişim yapmaz toparlardık.' cevabını servis müdüründen almışımdır. Sonrasında araştırdığım diğer yetkili bayi Nissan Gerçek Otomotiv ise çok büyük bir hata yapıldığını, bu aracı kendilerine getirmiş olsaydım takasa bile almayacaklarını söylemişlerdir. Şikayetim, Nissan yetkili servisinin araç sahibinden hiçbir onay almadan aracımdaki onarılacak parçaları söküp, sigortadan onay alarak bana faturayı yansıtmalarıdır. Ben servisime güvenerek aracımı bırakmıştım. Araç sahibinin bilgilendirilip onay alınmadan yapılan işlem ve sonrasında aracımda oluşan değer kaybı nedeniyle mağduriyetimin çözüme ulaşmasını talep ediyorum. İlkay H*******, araç sahibi.

nissan-yetkili-servis-islemleri-ve-deger-kaybi-sikayeti-1.pdf
24 Mart 2024 22:49 (Şikayetten 7 gün sonra)
İlkay
24 Mart 2024 23:31

Merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Türkiye Servis İlgisizliği Ve Yedek Parça Bekleme Çilesi

Merve
04 Mayıs 20:20
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Otomobil Aldım, Pişmanım.

Mert
07 Ekim 2023 13:15
Nissan Otomobil Aldım, Pişmanım.

Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Eksik Donanımlı Araç Satışı

Elif
19 Mayıs 20:12
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 18:14
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Juke Aracımın Sürekli Güç Kaybı Ve Servis Sorunları

Tülay