Mert sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Otomobil Aldım, Pişmanım.

Nissan Otomobil Aldım, Pişmanım.
07 Ekim 2023 13:15

Kasım 2022'de satın almış olduğum 0 km Nissan Juke marka model aracımın 8. Ayında bir anda aküsü boşaldı. Yol yardımı aradım ve gelen ekipler beraberinde getirdikleri bir mobil şarj cihazıyla akümü şarj edip aracı tekrar çalıştırdılar. Fakat bu işlem sonrasında aracımın neredeyse tüm güvenlik sensörleri ( şerit takip, aktif kaza önleme, titreşimli direksiyon uyarısı vs.) çalışmamaya başladı. Konuyla ilgili olarak aracı satın almış olduğum Nissan bayisinden randevu aldım ve aracımı anlaştığımız tarihte servise götürdüm. Sabah 10 akşam 16:30 aralığında aracımın her yerini söktüler ama sonuç alınamadı. Parça sipariş edileceği söylendi ama aradan 1,5 ay gibi zaman geçmesine rağmen hiçbir geri dönüş olmadı. Türkiye'de aktif satışı yapılan bir aracın parçasının stoğunun olmaması ayrı bir hikaye, web sitelerinde güya gülümseme hattı diye lanse ettikleri çağrı merkezinin her arayışımda aynı şeyleri tekrar tekrar söyleyip yetkili servisin gün içinde beni arayacağını belirtmesi ama 3 defa başvurmama rağmen kimsenin geri dönüş yapmaması ayrı bir hikaye. Dünya markası bir markanın Türkiye satış sonrası operasyonunun böyle küçük bir parça değişimi konusunda bile bu kadar kötü olacağını tahmin etmemiştim. Olur da aracın garantisi sona ermeden parça değişimi yapılırsa ilk işim bu aracı satmak olacak. Nissan markası bunu hak etmiyor ama Türkiye operasyonu böyle amatörce yönetilirken maalesef uzun bir deneyim planlayamam.

profile profile

Sedat

Nissan global'e bir şekilde ulaşmanın yolunu bulmalıyız.

Yusuf
03 Temmuz 2023 09:35
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Türkiye Servis İlgisizliği Ve Yedek Parça Bekleme Çilesi

Merve
04 Mayıs 20:20
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Akü Hatası Ve Garanti Karşılamıyor Dendi Nissan Juke

İsmail