Erkul sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Fren Balatalarında Ses Sorunu

Erkul
12 Eylül 2024 17:43

2023 Aralık'ta Nissan Yüzbaşıoğlu'ndan Qashqai Design Pack aldık. 1. hafta geçmeden fren balatalarından kulak tırmalayan bir ses gelmeye başladı. Sorunu ilettiğimizde gayet normal bir şekilde o güne kadar sattıkları arabaların çoğunda benzer bir sorunun olduğunu ama 2-3 ay içinde sorunun parça değişimi ile giderileceğine dair bilgi verildi. 10. ayı bitirmek üzereyiz, sorun devam ediyor, frene basıldığında araba ötmeye başlıyor. Camlar açıkken de çok rahatsız edecek boyuta ulaşıyor. 2-3 kere aradık, parça değişimi için araçları geri çağırdıklarını, sıranın bize geldiğinde bizi arayacaklarını söylediler ama zerre güvenim yok, zaman geçirip alıştırma politikası gibi geliyor bana. Madem arabanın böyle bir sorunu var, satmadan söyle; az buz bir para değil, aşımızdan eşimizden arttırıp araba almaya çalışıyorsun, ayıplı ürün satıyorlar.

27 Eylül 2024 09:49 (Şikayetten 14 gün sonra)

Yorumlar (5)

Ahmet

Aynı sorun benim aractada var

Araç şu an kaç km de?

Yazıklar olsun onlara

Sorun çözüldü mu?

Erkul

Hayır. Kibarca ilk olarak sizden fazla para verenlerin (E-Power alanların) sorunları gideriyoruz size de sıra gelecek minvalinde bir cevap verildi.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai 1.3 Sky Pack Araç Fren Balatası Ses Sorunu!

Gökhan
02 Temmuz 2024 12:02

Sıfır Nissan Qashqai'de Tekrarlayan Fren Balata Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Ahmet
14 Mayıs 13:54
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de 2,5 Yıldır Çözülemeyen Fren Sesi Sorunu

Sezgin