Sibel
30 Mayıs 2024 17:13

Sıfır Nissan Qashqai e-Power araba aldım, daha bir ay olmadan bozuldu. Ancak servis ilgilenmedi ve bozuk olmadığını söyledi. Birkaç gün sonra aracın arızasını zorla da olsa gösterdik. Hiç ilgi ve alaka olmayan, lakayıt bir servis ve yetkili satıcı ile karşılaştık. Araba arızalı olduğu için yol yardımı aradık ve anayolun ortasında kaldık. Akşam üzeriydi ama yol yardımı 3 saat sonra geleceğini söyledi. İlk araba aldığım gün yeni arabamla eve bile gidemedik. Nissan e-Power marka araba 6 yıldır yollarda sorun yok, Japon arabası kaliteli araba dediler. Bize sattılar, güvenle biz de güvenerek aldık ama ne servis ne de satış tarafı, ne de çağrı merkezi ilgilendi. Sattık, işimiz bitti gibi davrandılar. Bir ay oldu, ne araba var ortada ne de arayıp soran bir servis. Resimleri ekledim, herkes görsün.

profile profile profile
13 Haziran 2024 11:35 (Şikayetten 13 gün sonra)

Sayın , Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Nejmettin

Merhaba aynı arıza bende de oldu 2023 xrail epower aracımda yolda ilerlerken araba spot etti kendini boşa aldı zar zor kenara çektik çekici beklerken 30 dakika sonra jenaratör çalışıştı ve servise gittim bilgisayara bağladılar sorun yok deyip gönderdiler. Ertesi gün ortalama 75 km yol gittikten sonra aynı arıza tekrarladı bu sefer ikame araç almak için çekici ile servise götürmemi söyledi Nissan bostancıoğlu servisi. Çekici 4 saate geldi aracı servise bıraktım 3 gün sonra tüm kontroller yapıldı deyip akü voltajı düşük olduğu onu şarj edip aracı alabileceğimi belirttiler. Aracı arefe günü alıp test sürüşü yapmak istedim yine 70 km yol yaptıktan sonra stop etti araç servisi aradım araç gaz yemiyordu 4000 devri geçmiyordu ve zorlanıyordu. Çekici ile servise götürdük kendiliğinden çalıştı ama batarya bir anda ful dolu gözükürken bir anda bomboş gözüküyordu. Bayram üzeri aracımız yok ikame araç verilmedi servisteki arkadaşlar ilgilendiler ama problemin ne olduğunu bilmiyorlar ve süreç ne olacak bilmiyorum.

nissan-qashqai-e-power-ile-yasadigim-hayal-kirikligi-1.jpg

Sıfır Araçta Yaşanan Arıza Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

Aziz
07 Temmuz 16:26

Nissan Qashqai E-power E Güç Hatası Araçlar Durduk Yere Bozuluyor

17 Kasım 2023 15:00
Altan sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai E-power Aracım 4 Gün Çalışmayınca Tekrar Arızalandı

Altan