Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
12 Ekim 2023 00:09

Nissan Qashqai e power alma niyetim var ciddi sorun yaşayan var mı arkadaşlar Jeneratör sistemi bozuluyor diyenler var. Bozulunca parça sıkıntısı çekenler var, müşteri hizmetlerinin ilgisiz olduğunu söyleyen var, yeni bir teknoloji sorun olunca çözülür mü? Çekincelerim oluştu

01 Kasım 2023 13:32 (Şikayetten 20 gün sonra)

Sayın Serkan B, Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Tüm bilgi ve ihtiyaçlarınızda arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Yorumlar (13)

Ali
Ali

Daha geçen hafta aldım , şimdi bir sorun yok, memnun m

Celal
Celal

Hele biraz git bakalım...

İhsan
İhsan

Kullanıcı olarak hala memnun musunuz

Mahir

Nissan Qashqai 2.0 4x4 kullanıcısı olarak yorum yapayım. Aldığınız aracın ne kadar iyi olduğunum önemi yok! Yetkili servis hizmeti sizi o aracı aldığınıza pişman eder! Nissan servisinde yaşadığımız sorunlarla Türkiye Nissan'a yazdığımızda asla bir pozitif geri dönüş alamadığımız gibi servislerde olan problemlere servisin çözüm üretmesini yani bize sorunu çıkaranın insafına bıraktılar. Nissan servislerine yaptırımda bulunmuyor!

Seçkin
Seçkin

Servislerin hepsi aynı hocam bende Citroen kullanıyorum servis için iyi diyemem yani

Faruk
Faruk

Aman haaa, Denizli Yavuzlar Nissan Bayinden 0 e power aldık,20000Km. De olmadık bir yerde elektrik arızası verdi ve stop etti park a aldı, Nissan yol yardımı aradık ailecek çocuklarım ile birlikte çok kötü bir yerde kaldık. "e Power lerden bizim servis te pek anlamıyor yarin bir bakalım" gibi ilgisiz ve olayın ciddiyetinden ve öneminden habersiz, oto sat, üstüne yat, olur mu? Bedavaya verseler böyle bir satış sonrası hizmette ilgi olmayan bir araç kesinlikle alınmaz. Yeni sıfır bir araç yolda giderken birden arıza yapar, medeni ekranda yazmadan kendini kilitler mi? Yuh artık demekten kendimi alamıyorum.

Ayşegül
Ayşegül

Nissan Qashqai e power alacağım bir sıkıntı yaşayan var mı acil bakın araç hakkında bilgisi olan var mı yazabilir mi e power

Mahir

Aracı değil asıl servisleri sorgulayın!

Merhabalar araçta takıntılarınız yoksa alabilirsiniz kapıları yamuk plastik aksamı kötü oynuyor benim başıma gelenler klimanın çalışması yer döşemesinin kalması ön takım problemi yan plastiklerin oynaması motor sesinin (jeneratör) çalıştığından çok ses Nissan Türkiye'ye yazdım dönmediler 4 kere servise gittim tanıdık ve çevremi araya soktum 5. Serviste problemlerimi çözüldü Takıntım yok olsa çok şey gözünüze çarpar 6 aydır rahat kullanıyorum yakıt bende çok yaktığını düşünüyordum 5000 km sonra 1070 km şehir içinde yapıyor. Şehir dışı hız yaptığımız için çok yakıyor

Atakan
Atakan

Serkan bey yeni aldık yağ gibi gidiyor henüz fazla yorum yapamıyorum biraz kullanmamız lazım. Fakat kandırildık. 1 depo ile 1100 km gider dendi. İstanbul'dan Ankara'ya zor gitti yani 500 600 km arası gitti. Elektrikli olmasının hiçbir avantajı yok söyleyeyim ve şikayet edeceğim.

Vedat
Vedat

Kardeşim ben agresif kullanıyorum, en kötüsü 870 km yapıyorum, uzun yolda 130-140 arası gittiğim halde 900 km yaptı.

Osman
Osman

Ben çok memnunum. Bir sıkıntı şimdilik yok. Ama depoyu her doldurmada menzil kısalıyor şeklinde gözüktü. Bunun sebebini henüz sormadım. İlk doldurunca 1000km idi. Birkaç hafta sonra tekrar doldurdum 970 falan dedi. Üçüncüde 890 gibi bir şey yazdı menzil için.

Suat
Suat

Termodinamik in 2. Yasası Entropi. Bu araçta bir içten yanmalı, iki elektrikli motor ve bir jeneratör var. Enerji ısıl olarak harcanır.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
23 Ocak 2024 16:23