Onur sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Mikra Klima Problemi

31 Mayıs 2024 22:58

Nissan Micra aracımın kliması soğuk üflemiyor. Aracımın garantisi mart ayında doldu. Servis klima gazının bittiğini, gaz dolumunun 4-5 bin tl tutacağını belirtti. Aracı aldığımdan beri hatasız kullandım, ancak garantisi dolduğundan beri çeşitli sebeplerle 2-3 kere servise gitmek zorunda kaldım. Şimdi de klimanın soğuk üflememesi eklendi. 3 yaşındaki bir arabada bu tür şikayetler çok normal olmasa gerek. Benzer şikayetleri görünce, ilgili hatanın kronik olabileceği görülmekte. Nissan'dan konuyla alakalı çözüm bekliyoruz.

Yunus

Selamlar, 2020 model Nissan Micra K14 marka aracımda da aynı problemi yaşadım. Bu durum fabrika hatasıdır. Resimde görüleceği üzere radyatörden çıkan boru klima radyatörüne sürtünmesinden kaynaklı radyatörü delmesi sonucu gaz kaçağı oluşmaktadır. Bu sorun kesinlikle üretim hatasıdır. Samsun Asal Nissan servisine götürdüğümde aracın kalması gerektiğini arızanın tespit edilmesi gerektiğini tespit ücreti 1000 TL olduğunu söylediler. Arızanın nerede olduğu tampondan bakılınca gözüküyor zaten. Zamanım olmadığı için henüz aracı servise bırakamadım. Aracın garantisi bittiği için fabrika hatası olan bu durumda ücret ödemesi istemezler diye umuyorum.

Nissan Mikra Klima Problemi

Nissan Aracım Defalarca Arıza Verdi

Bekir
10 Temmuz 2023 11:33

Atilla
29 Eylül 2023 10:41
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Tepretoğulları Nissan 2. El Sorunlu Aracı Sattı

10 Haziran 2024 00:43