Nike Outlet Türkiye Sahte Site

18 Nisan 2023 18:10

Nike outlet Türkiye sitesinden alışveriş yaptım ancak günler geçmesine rağmen siparişim kargoya verilmediği gibi herhangi bir bilgi de verilmedi. Sitenin gerçek olup olmadığını dahi sorgulamaya başladım. Müşteri hizmetleri sıfır. Güvenilirliği konusunda çok ciddi sıkıntılar var

profile profile

Yorumlar (15)

Resul
Resul

Son durum nedir?

Tuğçe

Ürünü açmadan iade etmeme rağmen herhangi bir gelişme olmadı. Param çöpe gitti kısaca

Musa

Bir gelişme oldu mu dün bende sipariş verdim hiç araştırmadan

Musa

Kaç gündür bekliyosunn iade edilmesinii

Tuğçe

Ürünü almadan direkt kuryeye iade ettim ama dışından şapka olduğu belliydi. İade edilecek yazıyor bakalım ne olacak ben de bilmiyorum ama kesinlikle bu siteden alışveriş yapmamak lazım

Gülsüm
Gülsüm

Merhaba Ben de bu siteden biraz önce alışveriş yaptım Sadece mail üzerinden ödeme bilgisi ve ödeme alındığına bilgi geldi Ne sipariş ne de kargo bilgisi geldi. Nike ın müşteri hizmetlerini aradınız mı? Ya da şubelerine gidip destek aldınız mı?

Evren
Evren

Geçmiş olsun. Ben de ayakkabı siparişi verdim gözlük geldi. Başka şikayet edenlerde de aynı şey olmuş.

Tuğçe

Hayır Nike müşteri hizmetlerini aramadım. Keşke alışveriş yapmasaydınız ben bin pişman oldum

Sena

Eğer bir değişiklik olursa buraya yazabilir misin

Sena

Herhangi bir değişiklik olmadı değil mi?

Tuğçe

Tabi ki. En azından başka kişileri kandırmasınlar

Merve
Merve

Bir gelişme var mı? Ben de o siteden bir şeyler almayı düşünüyordum ama yorumunuzu görünce beklemeye karar verdim. Bir gelişme olursa haberdar edebilir misiniz? Umarım site sahte değildir

Tuğçe

Site sahte ne yazık ki. Günler geçmesine rağmen ses soluk çıkmadı param boşa gitti. Kargo bilgisi falan hiçbir şey yok ortada müşteri hizmetleri de yok

Tuğçe

Maalesef henüz hiçbir iletişim kurmadılar

Yunus
Yunus

Geçmiş olsun muhtemelen dolandırıldın. Bende alacaktım araştırıyorum birkaç gündür.

Ayakkabım Yırtıldı, 40 Gün Bekledim Hâlâ Çözüm Yok!

Fatih
12 Kasım 2025 19:36
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
02 Ekim 2025 20:16