Nurgül sonuçtan çok memnun

Nez Demir Güzellik Bağcılar Hizmet Kalitesinin Ne Kadar Kötü Olduğu

Nez Demir Güzellik Bağcılar Hizmet Kalitesinin Ne Kadar Kötü Olduğu
23 Eylül 2024 11:35
Nurgül'ün Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim bu şekilde çözüme ulaştırdığınız için”

Nez Demir, Bağcılar Merkez'deki 6 ay önceden açtığım cilt bakımı paketimi mikroblading ile değiştirmek istedim. Ben iki gün öncesinde söyledim değiştirebilir miyiz diye sistemden bakılmadığı için randevu verildi. Bugün de geldiğimde 6 ay öncesinde cilt bakımı paketiniz var, mikro ile değiştiremezsiniz denildi. Bakın dedim, bir çözüm sunun. Oradaki hanımefendi bana sert bir şekilde 'Size silah zoruyla paket vermedik' dedi. Ben dedim, zaman aşımı olduysa bir yardımcı olun dedim, bütün vaktim öldü dedim. Gerçekten hizmet kaliteniz bu mu? Yani müşteri buraya gelip istemediyse her şey iptal ve tutarı geri verilmeyecek mi? Ben anlamıyorum. Lütfen acil bir şekilde çözüme ulaşılmasını istiyorum. Ayrıca, desk masasındaki danışman hanımefendiye de gerekli eğitimler verilsin. Randevuyla ilgili ve paketler ile ilgili beni buraya boşu boşuna getirttiniz, ücretimin iade edilmesini istiyorum. Yüz bakımı da yaptırmayacağım. Mikrodan da hiç memnun olmadım, hiç de önermiyorum kimseye.

23 Eylül 2024 11:48

Az önce tarafıma Nez demir Bağcılar yöneticisi aradı ve güzel bir şekilde yardımcı olacaklarını dile getirdiler. Kimsenin mağdur olmasını istemeyiz dediler gerçekten teşekkür ediyorum bu şekilde çözüme ulaştırdığı için seansıma girip randevu verdiler

23 Eylül 2024 11:50

Çok teşekkür ederim bu şekilde çözüme ulaştırdığınız için

Özlem sonuçtan çok memnun

Gecikme Nedeniyle Seans İptali Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

23 Şubat 2025 15:36
"Merhabalar, Bugün nez demir Bağcılar şubesi yöneticisi beyza hanım tarafından arandım. Şikayetimi dinledi ve çözdü. İptal edilen seansımın düşülmeyeceğini ve ek olarak 1 seans cilt bakimi hediye edildi. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Yaşanan kötü olaydan dolayı şirket adına özür diledi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum."
Gecikme Nedeniyle Seans İptali Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Nez Demir Şubesi’nde Randevu Kaosu, İlgisizlik Ve Haksız Ücret Kesintisi

20 Ekim 2025 13:32

25 Nisan 2025 22:05
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Hizmet Ve İade Sorunu Yaşadım

Songül
31 Ocak 2025 16:25
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 13:03