Newmix Hızlı Cila Hayal Kırıklığı

26 Aralık 2024 01:111.108

Aracıma ilk defa hızlı cila uygulaması yapmak istedim. Piyasada Newmix adında yerli bir firmanın fiyat performans ürünü olacağını düşünerek sipariş verdim. Kurumsal olarak kendilerini tanımlayan fakat ürünlerinin arkasında durmayan bu firma, ürünü satın aldıktan sonra mesajlara bile dönmemeye başladı. 'Sattım bitti' anlayışıyla müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir yaklaşıma sahipler. Hızlı cilasını anlattıkları gibi uygulamama rağmen aracın üzerinde mat, kremimsi cila kalıntıları kaldı. 2 saat boyunca uğraşarak aracı temizledim, ancak oluşan hareler de bana kâr kaldı. Aracınızı seviyorsanız biraz daha paraya kıyıp bilindik markalar alın.

26 Aralık 2024 10:29 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhabalar efendim yaşadığınız sorun için üzgünüz fakat daha önce sizinle görüşme sağladık. Bize ürünün herhangi bir şekilde uygulamadan dolayı olan bir sıkıntısından bahsetmediniz. Elinizde 25 kg miktarında cila olduğunu, cilayı çok fazla aldığınız için nakit olarak iade etmek istediğinizi söylediniz. Biz de sizlere yasal hakkınız olan 14 gün içinde iade hakkınızı kullanıp iadenizi yapabileceğinizi söyledik. Fakat ürünü alalı 14 günden fazla bir süre geçtiği için doğal olarak ürünü iade almayacağımızı bildirdik. Ürünlerimizde herhangi bir kusur, yanlışlık, zarar gibi etkenler olduğu takdirde tabii ki de arkasında durup ürünü geri iade alıyoruz. Fakat siz şikayetinizde bambaşka şeyler belirtmişsiniz. Teşekkür eder iyi günler dileriz.

Mert
28 Aralık 2024 12:45

Müşteri memnuniyeti ve çözüm sunmayan bir yapınız var. Mesajlara bile cevap vermiyorsunuz. Yardımcı olacağınızı söyleyip muhatapsız bırakıyorsunuz. Ne iade süreciniz var ne de yardımcı olma niyetiniz. Bana ürünleri gönderin biz size başka ürün gönderelim paranızı iade edemeyiz dediniz. Kargo size ait olur diyorsunuz bir de. Hangi kurumsal firma bu kadar ucuz bir davranışı gösterir? Tam olarak memnuniyet anlayışınız nedir o da merak konusu. Paranızı ziyan etmeyin arkadaşlar söylediğim gibi biraz daha üzerine koyup bilindik markalar alın en azından muhatabınız olur. Böyle bu mecralara yazınca cevap verir şekilde değil.

4 Mart 2025 13:54

Merhabalar efendim, iade süreci internet alışverişlerinde yasal olarak 14 gündür. Yasal hakkınız dolduğu halde sizlere değişim için müşteri memnuniyeti adına bir imkan sunulmuştur. Tüm müşterilerimize her mecrada 7 gün 24 saat canlı destek hizmeti vermeye çalışıyoruz. Teşekkürler.

27 Şubat 02:15

Adamlar iade süren geçmesine rağmen sana imkan sağlamış üstüne bir de şikayet etmişsin istemezse almaz sana zorunda olmadığı halde başka ürünle 1e1 değişim önermiş bir de kargonu mu ödeyeceklerdi pes vallahi, aslında kurumsal davranıp yasal haklarını kullanıp seni başından atmaları lazımdı :)

Newmix Kimya Ani Fiyat Artışı Ve İndirim Kaybı Hayal Kırıklığı Yarattı

1 Ocak 2025 19:32866

"Destek olundu ve mağduriyet giderildi, yardımlarınız için çok teşekkür ederim."

Newmix Kimya Ani Fiyat Artışı Ve İndirim Kaybı Hayal Kırıklığı Yarattı

Eksik Teslimat Ve Gecikme Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

23 Temmuz 2025 16:13434

N11 den Newmix ten 2x5 yazlık oto cam suyu aldım. Ürün on günde elime ulaştırılmadı. Kargo firması ile iletişime geçtiği...