Cenk sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2023 11:31

New Balance ayakkabı almak tam anlamıyla büyük hata çakma ürünlerden hiçbir farkı yok bu kadar para verip bu kadar kalitesiz ürün alacaksam niye bu parayı veriyorum inanın bu hatayı bir daha yapmam böyle kötü bir ürün görmedim. Daha 1 sene bile geçmedi ayakkabı değiştirler bu da aynısı oldu. İade istedim. Fiş olmadan olmaz dediler ne kadar saçma ben ne yapacağım ömür boyu fiş mi biriktireceğim evde. Bence New Balance ayakkabı alınmaz hayatta.

07 Ağustos 2023 09:22 (Şikayetten 5 gün sonra)

Merhabalar, Mağazalardan tarafınıza verilen fatura/fiş garanti belgesine yerine geçmektedir. Mağazadan işlem sağlayabilmeniz adına fatura/fişinize ulaşım sağlamanız gerekmekte olup, fişsiz işlem sağlanmamaktadır. Saygılarımızla, New Balance

Cenk
Cenk
07 Ağustos 2023 11:40

Çok saçma o zaman benim niye telefon bilgileri mi alıyorsunuz bahane üretmeyin nerede yazıyor fişin garanti belgesinin yerine geçtiği ve sizde fişi nüshası yok mu neden uyduruyorsunuz çok basitçe verilmiş cevap insanlar evinde fiş mi biriktirecek zaten kaliteniz belli umarım insanlar aynı hataya düşmez New Balance alırsanız böyle cevap verirler kaliteye bakın

New Balance Ayakkabı Açılma Yapması

08 Kasım 2023 18:43
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 21:05
Ergüder sonuçtan hiç memnun değil

Ergüder
05 Nisan 2024 20:13
New Blance İncelemediği Ürünü İnceledik Deyip İade Etmesi
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 20:24