Nevmekan Selimiye Fiyatlandırma Ve Ders Çalışma Sorunları

İzzet
27 Mart 2024 15:09

Üsküdar selimiye'deki yeni mekana geldim ve üst kata çıktım. Yemek siparişi verirken, ramazan boyunca fiyatların arttığını, normalde 110 TL olan genç burger'in 180 TL olduğunu öğrendim. Fiyatın aynı kaldığını, sadece ramazan sebebiyle arttığını belirttiler. Yine de kabul ettim. Daha sonra bilgisayarımı çıkarıp ders çalışmak istediğimde, ders çalışmanın yasak olduğunu ve mekanı terk etmem gerektiğini söylediler. Yemeğimi beklediğimi, yiyeceğimi söylediğimde ise başka bir binaya gidip orada hem ders çalışmamı hem de yemek yememi istediler. Bu durumdan hem fiyatlandırma hem de bu tutum sebebiyle şikayetçiyim.
27 Mart 2024 tarihinde saat 14:00 civarında orada bulunan erkek personel, saat 16:00'da ayrılmam gerektiğini belirtti. Saat 14:30'da gelen bir müşteriyi bile yerinden kaldırmak ve göndermek istemesi hoş bir durum değil.
Ayrıca, saat 16:00'da oturan birini önceden göndermek ne anlama geliyor? Hayatım boyunca hiçbir mekanda böyle bir durumla karşılaşmadım. Bu mekan eskiden daha iyiydi, buradaki bayanlar daha iyi ve güleryüzlüydü; erkekler ise birkaçı dışında somurtkan bir şekilde konuşuyor. Bu yapılanların sonucunda bir özür veya ücret iadesi yapılmadığı takdirde ben ve çevrem, bu mekanı tercih etmeyi bırakmayı planlıyoruz. Özellikle gençlerin ders çalışabilmesi gerektiğini ve yemek siparişi verdikten sonra bile kovulmaya çalışılmasının çok ayıp olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar konusunda da ramazan dolayısıyla yüzde 30-40 oranında bir artış yapmışlar ve gençlere özel herhangi bir kampanya yapmıyorlar, kötü davranıyorlar. En kısa sürede bir özür bekliyorum.

By Lila Cafe Asla Gidilmemesi Gereken Bir Yer

17 Temmuz 2024 16:07

Üsküdar Nevmekan Sahil'de Hayal Kırıklığı

06 Kasım 2024 18:41

Grandma Cafe Saygısız Bir Kurum

14 Nisan 2024 01:10
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Gani Gastro Cafe Çalışanların Üslup Eksikliği Ve Saygısızlığı

31 Temmuz 2024 19:33
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Şevval
25 Ekim 2023 17:30