Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Network Nata Vega Mağazasında Yaşanan Ürün Ve Hizmet Sorunları

30 Eylül 2024 15:15

Ay Marka Mağazacılık (Network) Nata Vega mağazasından aldığım ürünlerden 3 tanesiyle ilgili bir problem yaşadım. Eşofman altı renk attı, tişörtte fermuar aksesuarı yerinden koptu ve üçüncü ürün olan tişörtün yakası içe doğru katlandı. Ürünleri mağazaya götürdüm ve satmak için binbir çaba harcayan Y**** adındaki görevli, 'Nereden getirdin bu ürünleri?' edasıyla ekşi ve asık bir suratla ürünleri incelemeye gönderelim diyerek bir makbuz ile ürünleri gönderdi. Aradan geçen zaman içinde ürünlerde kullanıcı hatası olduğu gerekçesiyle talebim reddedildi. Hadi iki üründe benim hatam olsun yok ama yine de varsayalım. Yakası içe doğru katlanan üründe benim nasıl bir kullanıcı hatam olabilir? Diğer ürünlerde bir hata olmazken. Müşteri hizmetlerini de aradım ve yine aynı şey kullanıcı hatası. Anlatmaya çalıştım fakat izah edemiyorum, tamamında mı kullanıcı hatası diyorum evet deniyor. Sorunumu nasıl çözeceğiz diyorum yine kullanıcı hatası diyor. Beni ilgili bir kişi ile görüştürün diyorum onu da yapamayız deniyor. Ne muhatap bulabiliyorum ne de sorunumu çözecek bir merci. Mağazaya gidiyorum fatura nüshası almaya, görevli bayan yine surat asık (herhalde bu mağazada herkesin suratı asık) fatura nüshası veriyor. Fatura no okunmuyor, yazıcıda kartuş bitmiş. Nereden baksan hep yanlış. Bir de diyor kare koddan her şey görünüyor. Komedi. Tekrar mağazaya gidiyorum fatura lazım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Okunan fatura istiyorum diyorum. Faturayı buluyorlar fakat bu sefer yazıcı bozuk çıktı alamıyorlar. Binbir güçlükle çıktı alımı gerçekleşiyor ama zar zor okunuyor yine. Ben böyle bir mağazacılık görmedim, hem ilgisizler hem de satış sonrası müşteri mağduriyeti konusunda çok duyarsızlar. Bu markadan ve mağazadan bir daha hiçbir ürün almayacağım. Daha önceden kıyafetlerimi aldığım yerlere dönüş yapacağım. Bu markadan bir şey alırken dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum çünkü satışa kadar her şey güzel, satış sonrası çok kötü.

network-nata-vega-magazasinda-yasanan-urun-ve-hizmet-sorunlari-2.pdf
network-nata-vega-magazasinda-yasanan-urun-ve-hizmet-sorunlari-1.pdf

14 Mart 2024 13:33

Network Piazza Şubesi Ürünümü İncelemeye Göndermedi

15 Mart 2024 09:34

Hatice
11 Mart 2025 12:00
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
03 Temmuz 2025 20:37
Network'ten Aldığım Beyaz Tişörtte Deformasyon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Network'ten Aldığım Beyaz Tişörtte Deformasyon Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Şencan sonuçtan hiç memnun değil

Network Çeken Kazak

Şencan