Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Network Capacity Mağaza

Menekşe
13 Temmuz 2024 17:31

Bakırköy Capacity Network mağazasından aldığım 2 ürünü 3-4 gün içerisinde iade yapabilmek için mağazaya götürdüm. Mağaza müdürü olduğunu düşündüğüm kadın, iade alamayacağını, başka mağazaya götürürsem kolayca iade alabileceklerini söyledi. Ben de neden böyle bir şey yapayım, ürünleri sizden aldım. Etiketleri üzerinde ve giyilmediği belli zaten dediğimde, evet haklısınız temiz ürün ancak parfüm kokuyor dedi. Ben kokladığımda belli belirsiz bir parfüm kokusu vardı. Ama mağazada bile zaten ürünler sayısız kişi tarafından deneniyor. Bana ait olup olmadığını bile bilemeyiz dedim. Israrla alamayacağını söyleyince ben de incelemeye gönderilmesini ve üründe hata olup olmadığının araştırılmasını istediğimi söyledim. 3 günlük ve herhangi bir sorun olmayan ürünleri incelemeye gönderdik. 20-25 gün sonra üründe bir sorun bulunamadığı için red kararı verildiği tarafıma bildirildi. Yani üründe bir sorun bulunamamıştı. Aslında lehime olması gerekirken sonuç bana ürünlerin iade edilmesi gerektiği söylendi. 2. kez inceleme talep ettim ve sonuç değişmedi. Ürün 60. günde yine mağaza tarafından red gördü. Konuyu gerçekten anlamadım. Bugün mağazaya gidin ve ürün deneyin ve sonrasında alın. Aynı denenmiş ürün size veriliyor. Ve koku olmaması mucize olur. Network mağazasının gerçekten kurumsal bir firma sanmam büyük bir yanılgıymış. Bu süreçte müşteri hizmetleri dahil kimse yardımcı olmadı. 3 günlük aldığım ürünü 80. günde mağazaya gelerek teslim almak istediğimde ürünü bulamıyorlar. Ben böyle saçma bir nedenle ürünü incelemeye gönderen, hiçbir süreçte yardımcı olmayan Capacity mağazası ve müdüründen ve müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim.

profile profile

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Sinem
09 Ocak 2025 11:13
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
21 Mart 2025 11:39
Lehat sonuçtan hiç memnun değil

Lehat
08 Şubat 2024 15:10
Network Deri Mont Zulmü
Network Deri Mont Zulmü
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
09 Ağustos 2025 12:32