22 Mart 2024 00:518.997
Ömer'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür

2553702941 numaralı Netspeed ıss internet abonesiyim. 15 Mart 2024 itibarıyla internette gördüğüm 35 MB hızında, 289 TL'ye 12 ay peşin ödeme imkanı sunması nedeniyle Millenicom'daki aboneliğimi sonlandırıp Netspeed şirketine aboneliğimi devrettim. Ancak daha ilk gün DSL sinyali gelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda defalarca modem kurulumu denemeleri, farklı bir modemle testte dahil, sorunu müşteri kaynaklı gösterme çabalarına maruz kaldım ve kendi talebimle saha ekiplerine yönlendirme ile konuyu çözüme kavuşturdum. 16 Mart'ta interneti kullanmaya başladım.
20 Mart'ta tekrar DSL sinyali gitti. Destek kaydı açtım, birkaç saat bu kayıtla ilgili bir geri dönüş alamadığımdan müşteri hizmetlerini aradım, bana sahada bakım çalışmaları kaynaklı olarak kendilerinin manuel bir işlem ile sorunu çözmeleri gerektiğini söyleyip tekrar sinyal gelmesini sağladılar.
Destek kaydı açtım, neden aramam gerektiğini sordum. 'sizi bu kayıtlar prosedür icabı mı kullanılıyor? ' dediğimde, destek kaydı üzerinden işlerin yavaş ilerlediği gibi absürt bir cevap aldım.
Bugün 21 Mart, tekrar DSL sinyali yok. Destek kaydı açtım, geri dönüş yok, müşteri hizmetlerini arıyorum, açan yok. Toplamda bir haftada 3 gün interneti kullanamadım. Şikayetvar'daki firmaya ait bu tarz şikayetleri görmüş ve abonelik sırasında sorgulamıştım. Yazılanları Netspeed bana deprem bölgesi kaynaklı, bu bölgelere ait şikayetler olduğunu, altyapı tahribatı nedeniyle genel olduğunu söyledi ki ben İstanbul'dayım. Ama tecrübe yaşamadan kazanılmıyor.
Netspeed'in fiyatına aldanıp abone oldum ama kesinlikle pişmanım. Sürekli kesilen internet, arızalarda muhatap bulamamak, destek kayıtlarının 1-4 iş günü içinde çözüleceği yanıtı, (sözde 7/24 çalışan) 08:00-18:00 arası ulaşılabilen müşteri hizmetleri hepsini alt alta koyduğunuzda piyasadaki en pahalı aynı kategorideki ıss opsiyonları çok daha makul kalıyor.
En azından 289 TL verip yarım yamalak, sürekli arızalı ve vasat bir müşteri deneyimi almaktansa, 500 TL verip tam hizmet almak daha mantıklı. Bir haftalık deneyimle tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak yarım yamalak verilen internet hizmeti, başarısız destek hizmeti ve mesai saatleri dışında ulaşılamayan (ulaşsanız da ilk önce sorunu müşteride görme anlayışına sahip) müşteri hizmetleri.

Yaşadıklarıma ait görseller ektedir, kullanamadığı internete para ödemek isteyen, saç baş yolduracak hizmet arayanlar abone olabilirler.

22 Mart 2024 00:35

Bir haftalık deneyimle tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak kesinlikle pazartesi ilk işim eski ıss sağlayıcıma dönmek olacak. Bu kadar cümleyi benim gibi fiyatı öncelik yaparak kalitesiz hizmet sunan Netspeed gibi firmalara kimsenin aldanıp 3-5 kuruş için kötü hizmete kendini mahkum etmemesi adınadır. Ben yaşadım tecrübe ettim. Yarım yamalak verilen internet hizmeti başarısız Destek hizmeti ve mesai saatleri dışında ulaşılamayan (ulaşsanızda ilk önce sorunu müşteride görme anlayışına sahip) müşteri hizmetleri sonucu Netspeed e kimsenin internet aboneliği başlatmasın. Yaşadıklarıma ait görseller ektedir, kullanamadığı internete para ödemek isteyen saç baş yolduracak hizmet arayanlar abone olabilirler.

22 Mart 2024 12:36 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Ömer Ö. Konu hakkında çözüm sağlamak için iletmiş olduğunuz telefon numarası ve sistemimizde kayıtlı bulunan telefon numaranızdan size ulaşamadık. Size ulaşabileceğimiz telefon numaranızı bizimle paylaşmanız halinde konu ilgili birime iletilecek ve tekrar inceleme süreci başlatılacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.

22 Mart 2024 16:22

Arayıp da ne diyeceksiniz haftaya sizden kurtuluyorum

23 Mart 2024 13:50

23 Mart 2024 tekrar DSL ışığı yanmıyor müşteri hizmetlerini arayıp onlara her gün manuel açılış yaptiriyoreuniz

23 Mart 2024 16:17

Teşekkür

23 Mart 2024 16:23

Hizmetlerimiz ile ilgili memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti. Yapmış olduğunuz geri bildirimleriniz hizmet kalitemizi arttırmak adına bizler için çok değerli. Siz değerli müşterilerimize en iyi destek sürecini sunmak, yenilikçi ve daha kaliteli hizmet vermek için tüm ekiplerimizle çaba gösteriyoruz. Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Netspeed İş Bilmez İnternet Firması

Berke
18 Aralık 2023 12:081.541

13 Aralık 2023 tarihinden beri arıza olduğundan Netspeed müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşılamıyor. Adeta dükkanı kap...

1 Destek

İnternet Hızında Sürekli Düşüş Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Tekin
27 Haziran 2025 23:40745

"Geri bildirim için teşekkür ederim."

Netspeed İle Yaşanan Bağlantı Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Songül
Songül
Netspeed
24 Ekim 2024 02:0710.089

26.08.2024 Netspeed firmasına abonelik başvurusu yaptım. Firmanın önerisi ile yeni bir modem satın aldım. 2 iş günü için...

4 Ocak 2024 02:203.144

"Teşekkürler"

1 Destek2 Yorum

Netspeed Hizmet Ve Erişim Sorunu

Fuat
6 Aralık 2023 18:442.108

"Netspeed ile zaman zaman sorun yaşatsa da müşteri temsilcisine ulaşabilme kolaylığı ve çözüm odaklı yaklaşımı açısından benim için öncelikli tercih sebebi. Teşekkürler..."

1 Destek

Tümünü Gör
Netspeed'in 3 Gündür Çözemedikleri Sorun!

Netspeed'in 3 GündürÇözemedikleri Sorun!

Murat
Netspeed Pişmanlığı, Mağdurum!

Netspeed Pişmanlığı,Mağdurum!

Eyyüp
Netspeed Hız Düşüklüğü Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama!

Netspeed HızDüşüklüğü Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama!

Arif
Netspeed İnternet Çekmiyor, Donuyor