Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim, Rızam Ve Onayım Olmadan Netflix Aboneliğimi İptal Etti.

10 Temmuz 2024 12:13

07.07.2024 tarihinde sanal kartımla Netflix aboneliği yaptırmaya çalıştım ve iki kez hata aldım. Kartın hesap hareketlerine baktığımda bir kez ödeme aldığını gördüm. Netflix'i aradım ve taraflarınca ödeme alamadıklarını beyan ettiler. Bankamı aradım ödemenin yapıldığını sorun olmadığını söyleyip provizyon kodunu paylaştılar. Tekrardan Netflix'i aradım durumu aktardım fakat ödeme gelmediğini beyan ettiler. Bankamı arayıp sorun kaydı oluşturdum ve provizyondaki tutarın iadesini talep ettim. Yeniden sanal karta para yükleyip abonelik yaptım ve ödeme gerçekleşti. 07.07.2024 tarihinde başladı ve 09.07.2024 tarihinde aboneliğimin sonlandığını fark ettim. Netflix'i aradım. Sorunun Banka kaynaklı olduğunu beyan ettiler. Bankamı aradım, bizim aboneliğinizi iptal etme gibi bir yetkimiz olamaz, provizyondaki tutarınız ile alakalı süreç devam ediyor dediler. Netflix'i yeniden aradım. Bilgim, rızam ve iznim olmadan neden iptal ettiklerini bana bir mail ile bildirmelerini istedim ve 17:00 ye kadar mailinizi göndereceğiz dediler. Mail gelmedi. Aynı gün akşam yeniden ücret ödeyerek abonelik açtırdım. Kullanıyorum şu an. 10.07.2024 sabahı Netflix'i arayarak maili neden göndermediklerini sordum. En baştan süreci anlattırdılar ve sonuç ne olsa beğenirsiniz? Netflix benim sanal kartımı güvenli bulmamış ve bu nedenle aboneliğimi tek taraflı bilgim, rızam, onayım olmadan fesih etmiş. Platformlarının sanal karta açık olduğunu, ödemeyi alıp aboneliği başlattığını, böyle bir gerekçenin olamayacağını bana bunu yazılı olarak bildirmelerini istedim. Bana sistemin iptal yaptığını, başka bir kart numarası tanımlamamı, her ay orada bakiye bırakmamı vs. Saçma saçma gerekçeler sunarak, talep edersem iptal ettikleri aboneliği başlatıp, sonradan yaptırdığım aboneliği iade edebileceklerini fakat tek şartlarının sanal kart yerine, kredi kartı numaramı ya da başka bir ödeme yöntemi tanımlamamı söylediler. Size ne yahu, istediğim kart numarasını tanımlarım. İstediğim şekilde sisteminizin müsaade ettiği şekilde ödememi yaparım. Her ay yenilemek zorunda mıyım? Görüşmemde belirttim, burda da ifade ediyorum. Sayın yetkili, bir an önce onayım olmadan iptal ettiğiniz aboneliğimin parasını iade edin, eğer sisteminiz sonradan açtırdığım bu aboneliğimi de bilgim onayım olmadan iptal ederse Savcılığa suç duyurusunda bulanacağım. Para mühim değil, artık bu şahsi bir mesele oldu.
Onayım, talebim isteğim olmadan rızam dışında aboneliğimi eğer yine iptal ederseniz Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
26 Temmuz 2023 01:04
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Netflix Hesabımdan İki Kere Abonelik Ücreti Çekildi Ama Kabul Etmiyor

06 Eylül 2024 11:03
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Ocak 2024 01:52
Netflix Aboneliğimi İptal Ettikten Sonra Hesabım Silindi
Netflix Aboneliğimi İptal Ettikten Sonra Hesabım Silindi
Sıla sonuçtan çok memnun

Netflix Hesabım Ele Geçirildi Mi? Acil Yardım Lütfen!

Sıla
07 Ocak 03:36
"Merhabalar efendim, bugün canlı destek ile iletişim kurabildim ve oldukça yardım edildi. Dün gece biraz korkutucu geçse de endişelerim gitti. Yardım eden personele çok teşekkür ediyorum."
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
25 Şubat 2024 11:51