Hasan sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 11:57

Nestle Damak marka çikolatanın içinden saç çıktı! Fotoğraflarını firmaya ilettim. Firma tarafımı telefonla aradı ancak bir özür dahi dilemeden pakette yer alan parti numarasını tarafımdan istedi. Parti numarası ile şahit numuneden kontrol sağlanacakmış (! ) muhtemelen şahit numunede de saç varsa tarafıma hak verecekler yoksa haksız olacağım (! ) Bu durumun absürtlüğünü arayan kişiye ilettiğimde önemsenmedi. Özetle özürsüz memnuniyetsiz bir telefon görüşmesi yaptık. Firma öncelikle müşteri diyaloğu ve memnuniyeti açısından politikasını değiştirmeli, bu açıdan müşteri ile iletişime geçecek personeline yeterli düzeyde bunun eğitimi verilmeli. Nestle yüzünden çocuklarım dahil ailecek çikolatadan tiksindik. Firmanın logosunun da bulunduğu saçın bir kısmının halen içinde bulunduğu çikolata parçasını muhafaza etmekteyim. ABD'de benzer sorun yaşansaydı firma aşırı zor duruma düşerdi. Ancak ülkemde de adaletin sağlanacağına inanıyorum. Sonuç olarak firmanın umursamazlığı sebebiyle öncelikle Tarım ve Orman Bakanlığı'na şikayetimi yapacağım. Akabinde Yargıtay 13. HD.'nin 2012/11165E.-23974K. Sayılı emsal kararında da olduğu gibi firma aleyhine tazminat davası açacağım.

18 Aralık 2023 12:33 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında ulaşılmıştır. Nestlé Çağrı Merkezi

03 Ocak 2024 02:32

Ulaştınız da ne değişti! Temsil ettiği firmanın bu kadar aleyhine çalışan başka bir müşteri temsilcisi görmedim! Şimdi de merkezlerine müşteri temsilcisi hakkında iletişim kuracağım.

03 Ocak 2024 11:21

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında ulaşılmıştır. Nestlé Çağrı Merkezi

Busenur sonuçtan hiç memnun değil

Busenur
11 Ağustos 2025 19:56
cikolatadan-cikan-sac-hijyen-endisesi-yaratti-1.jpg

Nestle Damak Çikolatadan Saç Çıktı

10 Ekim 2023 21:17
Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
19 Şubat 2025 16:02