Süleyman sonucu yetersiz buldu

Nesine Mağdur Etme

11 Ocak 2023 04:14

Nesine.com bahis sitesi dolaylı yoldan haksızlık oynanan bahis oyunlarında maçlar ve oranları dakika zaman geçirme gibi haksızlık yapma sürekli maçları aşırı derece de kapatma dakika saniye geçirme oran düşürme oynanan nac sayısını arttırma gibi çok yönlü haksızlık yapma. Ben yıllardır B*** Nesine.com M*** T**** vs gibi yasal bahis sitelerine üye olmuş bir vatandaşım son zamanlar da Nesine.com bahis sitesinde oyun oynamaya başlamış ve kaç aydır bu siteden oyunlarıma devam etmiş biriyim çok sonra fark ettim ki Nesine.com oyunlarda bahisler oranlar üzerinde haksızlık yaptığını anladım bunun üzerine takip ettim ve Nesine.com ile diğer bahis siteleri B** M*** T*** ile aynı saat zaman da başlayan maçlarda Nesine.com sürekli maçları kapatıp oyunları oynatma ile sıkıntı yaptığını anladım diğer bahis siteleri aynı maçlara açık oyun oynatıyor Nesine.com bahisleri kapatıp oynatmıyor. Oran zaman dakika saniye olmak üzere oynan maçlar da bahis üzerine haksızlık yapıyor bunu anladığım da hemen ekran görüntüleri aldım haklı oldu mu anladım kendilerine bu durumu bildirdiğimde bana Spor Toto teşkilatına bağlı olduklarını tüm bunları Spor Toto Teşkilatı yapıyor dediler. Ben Nesine.com dan şikayetçi davacıyım. Maddi manevi tazminat davası ceza davası açıyorum aynı zaman da (AİHM ) de başvurup Nesine.com şikayet edeceğim dava açacağım. Aylardır bana kan kusturan bu kötü amcalı zihniyeti mahkemeler önünde hesap verdirmek için vaz geçmeyeceğim tüm dünyaya nasıl olduklarını servis edeceğim. Tüm basın yayın organlarına televizyon haber ajanslarına WhatsApp ihbar hatlarına bildireceğim. Tüm kamuoyuna bunları servis edeceğim. Ya aylardır bana yaşattıklarını telafi edecekler ya da sonucuna katlanacaklar ben bunlar yüzünden geceleri uyuyamaz oldum psikiyatri ilaçları kullanmaya başladım evimi huzurumu şahsi kişiliğim sinir sistemlerimi bozdular. Bunlar dolaylı yoldan insanların şans ile umut sağladı düşünce ve umutlarını alıyorlar benim çaldılar başka insanların umutlarını çalmasınlar. Devlet nezdinde mahkemeler önünde hakim savcıya nezdinde kamuoyuna hesap versinler mağduriyetimin giderilmesi adına gerekli görüşmeye açığım uzlaşma sadece mağduriyetim giderilmesi şahsımdan Çaldıkları hayallerin Olan Şans Ve Umutlarımı Bakalım Nasıl Telafi edecekler ki edemezler zaten bütün dünya görecek bunları.

30 Ocak 2023 19:37

CİMER e yaptığım Nesine Com Bahis Sitesi hakkında Nesine.com Bahis Üzerine Oynanan Bahis Maçların da Oranlar Ve sayı Rakam Gol Vs Bütün Bahis Oyunların da Şike yaptığı açıkça Bariz Şekilde Orta da Belli Belgeli Olarak Tespit Etmiş Ve Bir Çok Üye Vatandaş şikayetçi Aynı Durumdan Nesine. Com Tüm Suçlamayı Türkiye cumhuriyeti Devleti min Saygın bakanlığı Ve Bakanlığına bağlı Teşkilatı Suçlamıştır Bütün Suçlamayı Spor Toto Teşkilatının Üzerine Atmıştır lakin yaptığım Şikayet Üzerine CİMER den Ve Spor Toto Teşkilatının verdiği Cevap Kesinlikle Bizle Alakası Yoktur Sadece Reklam Amaçlı Logomuz kullanılmaktadır Dendi Doğrudan Oyunlara Bahislere Bizim hiçbir Müdahale Ve Etki Etme Gibi Hususlar la Alakamız Yoktur Kendi Sistemleri Üzerinden Kendileri Doğrudan Müdahale Ediyor Dendi Nesine. Com çok Büyük Yalancı Sahtekar Dolandırıcı bir sistem İle İnsanların Vatandaşların Üyelerinin Parasını Doğrudan Çalmaktadır Bu da Kanıtlı İsptalı Belgeli Dir Ben Nesine. Com u Hem Türkiye Cumhuriyeti Adaletine Cumhuriyet Başsavcılığına Maddi Manevi Tazminat Davası Açarak Şikayet Üslubunda Davacı olacağım CİMER Cevabı Ekran Görüntüsü Paylaşıyorum Tüm Vatandaşlarımız Nesine. Com üyeleri nin Dikkatine Beni Dolandırdılar Kandırdılar Sizler de Şikayetçisiniz Biliyorum Daha Dikkatli Olunuz Ve Not Son Olarak yaptıkları şikeyi belgeli delilli ispatlı olarak sunduğum için Nesine. Com üyeliğimi iptal ettiler Saygısız Kurum Vatandaşı Sahipsiz Sandılar önce Allah Sonra Devletimiz Var Bizim

12 Ocak 2023 21:23

Nesine. Com Bahis Sitesi Maçlar da Oranlar Üzerine Şike Yapma Ve Şike Yi Spor Toto teşkilatının üzerine atma Lakin Spor Toto teşkilatı böyle bir şey mümkün değil kendi sistemleri ile müdahale ediyorlar dedi gerekli şikayetiniz işleme alıncaktır dendi ve bu husus ile Hesabım kapatıldı siteye girişim engellendi

Ek
11 Ocak 2023 18:15 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

12 Ocak 2023 09:09

Sayın Üyemiz, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak sistemde kayıtlı olan cep telefonu numaranız üzerinden tarafınıza ulaşılamamış olup, konu ile ilgili nesine.com üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Size her zaman daha hızlı hizmet verebilmemiz için bize mesajınızı ileterek kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

12 Ocak 2023 15:20
Nesine Mağdur Etme

Nesine.com Bütün suçlamayı Spor Toto teşkilatının üzerine atıyor ama ben Spor Toto teşkilatı ile görüşme yaptım tamamen yalan söylüyorlar bizle alakası yok biz hiçbir bahis oyuna müdahale etmiyoruz kendi sistemleri ile bahislere müdahale ediyorlar bir yalan bir acık daha ortaya cıktı şikayetimi CİMER ile spor Bakanlığına yaptım şimdi de spor toto teşkilatına mail atacağım şikayet üzerine Spor Toto ile yaptığım telefon görüşmesi de var her şeyle Yalan Dolan İçinde Olan Hırsızlık Yapan Bahislerde Oranlar Zaman Sayı Gol Vs üzerine Şike Yapan Nesine. Com bunun Hesabını verecek mağduriyetimi Giderecek Spor toto teşkilatı ile Bugün saat 15:00 zamanlarında 8 Dakika görüşme yaptım Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Nesine. Com yalanladı

Gültekin
Gültekin
Benzer Şikayeti Var

Bir sonuç alabildinizmi bende mağdurum

Nesine Kategorileri