Nescafe Blend Hasta Etti!

Nescafe Blend Hasta Etti!
30 Aralık 2022 00:57

Nescafe blend 37 adlı 100 gr kahvenizden bir kavanoz ve 80gr bir paket aldım ama alıp alacağıma bin pişman oldum hem maddi hem psikolojik hem fiziki.
Yaklaşık 10 gündür eve aldım ve evde herkes ishal, baş ağrısı, mide ağrısı ve bir de mide bağırsak kramplarıyla uğraşıyor bu nasıl kötü bir kahve ve apandisit sorunu yaşıyorum endişesiyle acile bile gittim ve sorun çıkmadı. 1 hafta kahveden şüphelenmek bile aklımıza gelmedi. Sonra bir gün sabah kalktım kahvenizden şüphelendim içmedim ve kimseye de içirmedim ve anladım ki haklıymışım 2-3 gündür ev halkında rahatsızlık kalmadı.

Kahveden soğudum sizin yüzünüzden 3 gündür sadece çay içiyorum evde. Nescafe Gold kullanırken sorun yoktu ama bu kahve beni ve ailemi tahrip etti. 150 lira civarı para verdim ikisine ve üstüne evdekileri ve kendimi hasta ettim. 1.5 paket kahve olduğu gibi duruyor, yazık.

Beni arayacaksanız lütfen öğle saat 1'den sonra arayın.

30 Aralık 2022 13:27 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

Ali
30 Aralık 2022 13:59

Artık tüketiciniz olmak istemiyorum çünkü müşteri memnuniyet politikanız sıfır, ürünlerinizle olsun müşteri temsilcilerinizle olsun tamamıyla sıfır. Bu blend ürünlerini de çöpe atıyorum çünkü Türkiye'de sadece ben bu sorunu yaşamışım gibi lanse edilmesi ve beni yalan atıyorum gibi gösterilmesi bardağı taşıran son damlaydı. Çevremde sorun yaşayanlar olmasa sıkıntı yok ama 4 arkadaşım ve ailem herkes rahatsız. Neymiş o nereden bilecekmiş herkes rahatsız olmuş benim çevremden bir de bunu kahve ağır ve Arap kahve çekirdekleri kullanılmamış dediği halde bu lafı söylüyor. Bana bunları Gold ile değiştirin dediğim halde bizim öyle bir politikamız yok dedi bende çöpe atacağım dedim ve sizin tercihiniz dendi. Koskoca Nestle Nescafe nasıl yönetiliyor.

Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nescafe Çekilişinde Ödül Teslimatı Sorunu

Nursel
27 Şubat 23:33

Nescafe Çekiliş Ödülüm Hala Gelmedi

Abdullah
15 Nisan 14:42
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Nescafe Çekilişinde Şüpheli Vergi Talebi

Mevlüt