Nescafe Çekilişinde Şüpheli Vergi Talebi

U2 Tanıtım ve Promosyon Şirketi vasıtasıyla Nescafe çekilişinden 250.000 TL'lik Param Kart ödülü kazandım fakat benden 43.296,50 TL veraset ve intikal vergisi çıkartıyorlar. Ayrıca noter tasdikli 'hiçbir alacağım yok' şeklinde ibra belgesi istiyorlar. Vergi yatırılması için gönderilen hesap, şahıs IBAN numarası K**** U*** adına; neden IBAN numarası şahıs adına ve şirket adına değil? Aynı zamanda ödülü almadan neden almış gibi ibra belgesi isteniyor? Konunun araştırılıp tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum.

30 Aralık 2024 16:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında ulaşılmıştır. Bilginize. Nestlé Çağrı Merkezi

Mevlüt
15 Şubat 2025 08:55

Maalesef sorunum çözülmedi

Ben de talihliyim son çekilişte. Yaptıklarınız ve süreç hakkında bilgi verir misiniz? Yani istenilen parayı yatırdınız mı? Sonrasında neler yaşandı. Kart elinize ulaştı mı? Ulaştı ise bu na kadar süre sonra oldu? Bu kartı normal market ve mağaza alışverişlerinde kullanabilir miyiz? Siz kullandı iseniz bir sorun yaşandı mı bu ödülü kullanırken

Bende 250 bin ödülü kazandım parayı da gönderdim neredeyse 2 ay olacak arayan soran yok vergisi noteri derken 50 bine yakın paramda gitti

Kaç tane şifre girdiniz söyledikleri gibi veriyorlar mi kartı

Nescafe İkinci Dönem Çekilişi

Nescafe 2. nesil kampanyasında Airpods kazandınız diye bir mesaj geldi ancak açma halkasına ulaşamadığım için kazandığım...

Nescafe İkinci Dönem Çekilişi

Tümünü Gör
Nescafe 2.1 Arada Paketlerin İçi Boş Çıktı

Nescafe 2.1 AradaPaketlerin İçi Boş Çıktı

Melek
Nescafe Uygulama Üzerinden Çekiliş Yanlış Yönlendirmeleri!

Nescafe UygulamaÜzerinden Çekiliş Yanlış Yönlendirmeleri!

Yasin
Nescafe İçinden Çıkan Zararlı Maddeler