İade Sürecindeki Disiplinsizlik Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

26 Kasım 2024 21:36

N****'in internet sitesinden adriana 84 parça çatal bıçak takımı sipariş ettim. Ürün eline ulaştıktan sonra iade etmeye karar verdim ve MNG Kargo'ya verdim. Firmaya ürünün ulaşıp ulaşmadığını sorduğumda ise bunu görüntüleyemediklerini ve kargonun bilgisi olduğunu söylediler. Kargo ile iletişime geçtim ve ürünün 18 kasımda firmaya ulaştığını söylediler. Bugün 26 Kasım 2024 fakat halen ürün iadesi yapılmadı. İlk defa bu kadar plansızlık, disiplinsizlik ile karşılaştım. Müşteri hizmetleri hiç profesyonel değil. Bir an önce iademin yapılmasını istiyorum. Herkesin kendine göre bir bütçesi ve ödemeleri var.

26 Kasım 2024 21:34

Nehir'in kendi sitesinden çatal bıçak takımı sipariş verdim ürün elime ulaştıktan sonra almaktan vazgeçtim ve 18 Kasım 2024 tarihinde ürün firmaya ulaştı. Ücret iadesinin 1-7 iş günü olduğunu söylediler bugün 26 Kasım halen iade ücreti yatırılmadı. İlk defa böyle bir plansızlık, disiplinsizlik ile karşılaşıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda asla prosedür sahibi değiller. İademin bir an önce yatırılmasını istiyorum herkesin kendime göre bütçesi, hesapları var. Olacak iş değil.

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 15:01

25 Nisan 2024 16:55

02 Haziran 2024 12:59
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2023 08:07
Koray sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 11:07