Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Navitech Media Markt Teknik Servis Hüsranı!

Navitech Media Markt Teknik Servis Hüsranı!
Muhammet
28 Ocak 2024 01:44

Media Markt'tan aldığım Navitech ux180v kodlu indash teyp ekranının filmi bozuldu ve servise gönderdim. Yapıldı geldi ve sonrasında bazı fonksiyonların çalışmadığını fark ettim; youtube.com donuyor, Play Store'dan giriş yapıp uygulama indiremiyordum. Firmayı aradım, 'Bakalım' dediler ve gönderdim tekrardan. Sonrasında yazılım atılmış. Yine 'yapıldı' denildi, bu sefer ben gidip bıraktım ancak muhatap bulamadım, eğitimde oldukları söylendi. Bir hafta sonra aradılar, 'hazır' denilerek almaya gittim ama sorunlar devam ediyordu. Hiçbir şey yapılmamıştı, resmen oyalandım. 'Başka bir şey yapamayız, yazılım eski, GPRS ve mikrofon içinde sorun var' dediler. İçeriden bir personel arkadaş sorunu teyit etti ve 'Alalım, yapalım' dedi ama benim 'Yapıldı, denendi' dediğim bir durumdu. Ben 60 km yol yaparak iki kez gittim, değer mi? Dalga geçiliyor gibi. Sonra yine bıraktım, kargo ile gönderildi. Tekrar 'yapıldı' denildi. Bir hafta sonra montajını yaptım; hiçbir şey yapılmamış ve eskisinden beterdi. Şimdi teyp donuyor, Bluetooth konuşma yapılamıyor, ses gidiyor gelmiyor ve youtube.com'da donma-kasılma devam ediyor. Play Store 'güncelle' diyor, güncellendi ama hiçbir fonksiyonu çalışmıyor, uygulama indirilemiyor. Kısacası, çöp olarak bana gönderilmiş desem yalan olmaz. Gereğinin yapılmasını rica ettim, tamir için 4 kez gittim belki, ama yardımcı olmadılar. Hakkımı arayacağım ve 'yapılmadı' diye iade edeceğim. Tamire giden, ekranı bozulan cihaz bana 4 kez tanıdık olarak geri geliyor. Bu kadar da olmaz, gereğinin yapılmaması dışında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Navitech Multimedya Sistemi Sorunları Ve Suzuki'nin İlgisizliği

Pahalı Ve Güvenilir Diye Aldığım Multimedya Cihazı Hayal Kırıklığı Yarattı

Ünal
22 Temmuz 19:02
Pahalı Ve Güvenilir Diye Aldığım Multimedya Cihazı Hayal Kırıklığı Yarattı
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

Şevket
22 Nisan 18:14