Navee Mi Store Hilltown Mağazası Problemi

Büşra
23 Temmuz 2024 14:38

İzmir Hilltown Mi store mağazasından Şubat 2024 te aldığım navee V50 model Scooter satın aldım. Çok kısa sürede problemler yaşamaya başladım 16 mayısta servise gönderdik. Ve temmuza kadar servisten bir dönüş alamadım. Geldiğinde ise belirttiğim hiçbir problem çözülmemişti, üstüne ekstra problemler vardı. Mağazadaki görevlilerin satıştaki performansı ve satış sonrası desteksizliği de maalesef çok üzücü. 1.5 aylık bekleyiş sonrasında ürünü aldım ısrarla erken göndermek için benden orijinal kutuyla teslim alıp kutusuz teslim ettiler, kutuyu sonradan buldular. Aradan 2 gün geçmedi yolda gaz pedalı takılı halde kaldı ve ben ayağım parçalanmış bir şekilde tekrar mağazaya geldim ikinci kere gönderdik. Yine yaşadığım muamele çok üzücüydü. Mağazadan haber beklerken birkaç gün sonra ben yine gittim ve mağaza yetkilisi ile karşılaştık. Özel bir ilgi ile ilgilendi benimle. Ama ona denk gelmeseydim aynı şekilde devam edecekti. Ki tüm bakımlarının yapılması söylenmişken ikinci defa servisten aynı sorunla geldi ve gaz takılı kalıyordu. Şu an 3. Kere serviste ve ekstra ücretle yapılmış garanti uzatmanın yarısı gitti bile. 2 aylık Scooter bu hale geliyor ve mağazadan satın alıp sonrasında bu şekilde muamele görmek çok üzücü. Süreç o kadar yorucu ki, para verip ihtiyacım için satın aldığım ürünü kullanamıyorum ama taksitleri devam ediyor ve ben işe giderken aylardır işkence çekmek zorunda kalıyorum. Parayla rezil olmak böyle bir şey herhalde, çok üzgünüm ve artık servisten gelecek ürünün gözümde maalesef güvenilirliği yok.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
23 Temmuz 2024 14:38
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Okan
21 Kasım 2024 17:34