Narven Termal Kasaba C Blok Mağdurları

29 Mayıs 2024 22:33

Narven Tatil Kasabası'ndan c bloktan Ağustos döneminde yer aldık. Ücretini peşinen ödedik. 2024 yılı Mayıs ayında teslimi yapılacağı bildirildi. Eğer teslimi gecikirse aynı tarihte başka bir dairede hakkımızın kullandırılacağı söylendi ama böyle bir gecikme olmayacağı, Narven'in büyük bir firma olduğu ve böyle aksaklıkların hiç yaşanmadığı defalarca belirtildi. Ancak bu ay tesadüfen aradığımızda inşaatın tamamlanmadığı ve bizim dönem haklarımızı istersek Kasım ayında kullanabileceğimizi ya da gelecek yıl aidat ödememe veya gelecek dönem 2 kişilik yemek fişi verebileceklerini söylüyorlar. Ben ve eşim kamu görevlisiyiz, izinlerimizi ayarladık. Kasım ayında okullar açılıyor, kime sordunuz da böyle saçma teklifleri yapıyorsunuz? Hani büyük şirketiniz, 6+1 daire diyorsunuz, alay eder gibi iki kişilik yemek diyorsunuz ki bu teklifi saygısızlık addediyorum. Aidat alınmayacak gelecek yıl diyorsunuz, kesin yeni yılın aidat farkını isteyeceksiniz. Bu teklifleri yapan farkı da ister. Başka bir telefonla arayınca bizim dönemde daire olduğunu, kiralama bedeli olarak da 30.000 TL istediğinizi tespit edip kaydettim. Demek ki paradan vazgeçemiyorsunuz, büyük yönetici arkadaşlar. Ya konaklama bedelini ödeyin ya da aynı döneme kiralık olan dairelerden birini tahsis edin. Doğrusu yapılması gereken budur. Benim başka bir tarihe izin ayarlama olasılığım yok. Hukuki yollar açık demeniz de çok ayıp, demek ki daha hiç konaklamadan müşterilere bakış açınız bu. Yazık ki çok yazık. Kardeşime alacağım ikinci devremülkten de böylece vazgeçmiş bulunuyoruz, ilk fırsatta da elden çıkaracağız. Bu saygısızlığı da her ortamda, her devre mülk arayana aktaracağız. Biz orayı sevdiğimiz için aldık. Yemek fişi için değil ya da aidat parası için. İş riski olur ama konuşarak ortak bir sonuca varılır. Mail atıldı ancak ne arayan ne soran var. Sorun var ama başlar kuma gömülmüş. Avukatlarım sözleşmeyi inceliyor. WhatsApp mağdur platformu da kurulur, bugün yarın üyeler konuşuruz. Siz konuşmuyorsunuz, bari biz bakalım çaresine.

Yorumlar (7)

Gülşah
Gülşah

Biz de devre mülk sahibiyiz her sene daha kötüye gidiyor. Bayanlar bölümün de bir çok hizmet kullanım dışı tuz odasını devre mülkü aldığımızdan beri iki kere filan kullandık. Çok yazık.

Ebubekir
Ebubekir

500 km mesafeden geldik (Samsun) hiç memnun değiliz işleri güçleri para. Yasak, başka bir şey bilmiyorlar. Biz sürekli Fimar life kaplıcasına gidiyorduk değişiklik olsun diye geldik ama bir daha kesinlikle gelmem

Abdulkadir
Abdulkadir

Bizlerde aynı mağduriyeti yaşadık Eylül ayı denildi ama aranılıp kasım ayına deniliyor ön görülen kaç kişilik aile olursan ol sadece 2 kişilik kahvaltı fişi veriliyor dalga geçer gibi veya aidatı dile getiriyorlar sonuçta ne verilen aidatta ne de kahvaltı ücreti zaten yıllık maliyeti eş değer değil firma sadece bencil bir şekilde kendini düşünerek müşteriden talepte bulunuyor koskoca firma mağdur edip üstüne parasal yönden kendi bütçesini düşünerek müşteriyi mağdur ediyorsa bu işin araştırılması gerek mağdurlar olarak WhatsApp kurulması yönünde hem fikiriz sesimizi kısarsak tepemize çıkmayı kendilerinde hak görürler (çünkü müşteri temsilcileri hukuksal yönde başvuru yapılsa da olumlu sonıçuçlanmayağının rahatlığını dillendiriyorlar yoksa hukuk hakimler mahkemeler bunların tekelin de mi

Mesut
Mesut

Aynı şekilde mağdur edildim. Sosyal medyada dillendirelim

Burcu
Burcu

Bir arkadaş almıştı c bloktan. Nisanda tamamlanacak haziran da ilk devrelerine gideceklerdi. Onlara da kasım ayını teklif etmişler sizin gibi ya da yıldattan düşelim demişler. Biz mayıs ayında 1 hafta devremizdeydik 1 hafta boyunca hiçbir inşaat çalışmadı orada. O yüzden aksıyor. Tüketici Mahkemesi'ne başvurun.

Muhammed
Muhammed

Bizde 23. Dönem i aldık aynı sıkıntı bizde de var.

Kubilay
Kubilay

Birlik olmak lazım

Selami sonuçtan hiç memnun değil

Narven Termal Kasaba Sözleşmeye Uymaması Ve Mağduriyet Yaratan Seçenekler

07 Eylül 2024 07:04
Akupunktur sonuçtan hiç memnun değil

Narven Termal Kasaba C Blok Mağdurları

13 Haziran 2024 18:51