Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Queen's Burger Siparişi Zor Bela İptal Ettirdim Bir Daha Tövbe

26 Aralık 2024 11:45

Ankara Gölbaşı queen's burger'den sipariş verdim 1 saat oldu sipariş gelmedi. Bende restoranı aradım ve m****** bey çıktı aşırı kötü bir üslup tek kelimelik cevaplar ilgisizdi bende haliyle iptal etmek istedim bana sipariş verdiğin uygulamaya yönlendirdi iptal isteyin onaylayayım dedi.

Dediğini yaptım ve iptali onaylamadı. Tekrar aradım yolda olan siparişi tekrar restorana göndermiş yeniden yapılıp bana gelecekmiş zaten 1 saat beklemişim tekrar 1 saat daha bekleyecekmişim. Böyle bir anlayış var mı ve bunları tersleyerek söylüyor bana. Sepet tutarım düşük dedi e sipariş almayın o zaman benim sorunum değil ki ben belirlemiyorum bunu.

Hiç yardımcı olmadı ve 1.5 saat oldu hala sipariş gelmedi m***** bey ılımlı konuşsa beklerim ama oda yok. 2 saatin sonunda siparişi zor bela iptal ettirdim bir daha tövbe.

Yorumlar (6)

Rümeysaşahin
Rümeysaşahin

Şimdiye kadar bu şubeden birden çok sipariş verdim ve asla bu tarz bir sorunla karşılaşmadım bahsettiğiniz çalışan oldukça güzler yüzü ve kibar çalışandır belkide birileri hakkında şikayette bulunmadan önce kendinize bir bakmalısınız

Umuralp

Merhaba, önce şunu belirteyim: Her işletme zaman zaman aksaklıklar yaşar, özellikle yoğunluk olan zamanlarda. Ancak, sadece olumsuz deneyimlere dayanarak bir işletmeyi karalamak, gerçek durumu yansıtmaz. Google yorumları genellikle sadece kötü deneyimler yaşayan insanların sesini duyurabildiği bir platformdur. Bir işletmeye hak ettiği şekilde geri bildirimde bulunmak elbette önemli, fakat yorumlarınızı yazarken tüm resmi görmek gerekir. Eğer her aksaklığı büyütüp, sadece tek bir olumsuz anı temel alarak büyük bir eleştiri yaparsanız, adil bir değerlendirme yapmış olamazsınız. Öfkeyle yazılmış bir yorumun ne kadar yanıltıcı olabileceğini göz önünde bulundurarak, her yorumda empati ve sağduyu görmek hepimizin faydasına olacaktır. Kendinize biraz daha objektif bir bakış açısı kazandırmanız, hem işletmeye hem de diğer müşterilere fayda sağlayacaktır. Kendi vicdanınızı sorgulamanızda da fayda var.

Damla
Damla

Açıkçası senelerdir Gölbaşı'nda canım ne zaman hamburger istese bu restorandan sipariş veririm özellikle kış aylarında ne yazık ki geç geldiği oluyor ve her şubeye ulaşmamda mustafa bey galiba kasiyer kendisi o açıyor telefonu üslubuyla ilgisiyle konuşma tarzı ve gönül almayı bilmesiyle bilirim kendisini ki siparişi kendisi getirmiyor ve yoğun bir restoranda çalışıyorken telefona bakması ve bilgi vermesi bile aslında takdir edilesi bir durumken böyle bir yorumu gereksiz buldum

Ezgi

Ecemin askerleri gibi üçünüz de aynı saatte aynı tarihte şikayetime yorum yazmanız kadar basit bir işletme :) başka kapıya hadi

Umuralp

Sürekli olarak sipariş verdiğim için personellerini az çok tanıma fırsatında bulundum. Kendileri sürekli çok ilgili ve güler yüzlü davranırlar. Böyle bir yorumun tamamen karalama ve anlık öfkeyle yazıldığını düşünüyorum. Bazen getir vb. Uygulamalarda yaşanan problemlerin hizmet sektöründe çalışan insanlara atfedilmesini doğru bulmuyorum. Biraz daha objektif ve mantıklı yorumlar yapın ki biz de bir yerden sipariş verirken daha doğru yorumlara göre hareket edelim.

Ezgi

Merhaba personelin güler yüzü beni ilgilendirmiyor çünkü online bir sipariş verdim. Ufak bir problem olsa buraya kadar yazıp şikayette bulunmam lakin 1 saat beklemek, personelin tavrı ve 1 saat sonunda siparişin teslim olmaması kabul edilemez para karşılığında hizmet satın alıyorum ki zaten restoranın Google yorumları da bitik vaziyette size bir daha düşünmelisiniz derim.

24 Aralık 2024 11:21
Evim Döner (Sincan) 'de Yapılan Saygısızlık
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 21:04
Kricket Burger Geç Teslimat Ve Yanmış Köfte