Cihaz sonuçtan hiç memnun değil

MWT Teknoloji İlgisizliği!

27 Aralık 2024 16:41

Ucat C10 Pro Smart Cat Litter Box kullanıcısı olarak aşağıda detaylı bilgi verdiğim konuda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve şikayetim haklı bulunarak karar lehime sonuçlandı ve ürünün yenisinin bana ulaştırılması kararı alındı. Bununla birlikte MWT Teknoloji Ürünleri Tic. Ltd. Şti. Artık o ürünün satışını yapmadıklarını söyleyerek 1 sene sonra (ürünün güncel piyasa fiyatı 27.000TL olmuşken) sadece fatura tutarını (yaklaşık 11.600TL) ödeyebileceğini söylemiştir. Bana yardımcı olacağı söylenerek telefon numarası tarafıma iletilen Markanın Türkiye Müdürü olduğunu söyleyen M***Ö***ye  yönlendirmişlerdir. M***Ö***  hiçbir şekilde yardımcı olma eğilimi dahi göstermeyip aşağılama odaklı bir üslupla konuşmaya çalışmış ve sorunla hiç ilgilenmemiştir.

- Başvuruya konu ürün olan “Ucat C10 Pro Smart Cat Litter Box” otomatik kedi tuvaleti tarafımdan, 03.07.2023 tarihinde m wt Teknoloji Ürünleri Tic. Ltd. Şti.’nden satın almıştır. İlgili ürün 19.01.2024 tarihinde arızalanmıştır. Firma ürünün servis incelemesi yapılabilmesi amacıyla kendilerine gönderilmesini talep etmiş, ürün şirkete gönderilmiştir.
Ürüne dair şikayetlerimi yetkili servise aşağıdaki şekilde bildirmiş bulunmaktayım;
- Cihazın fişini prize taktıktan sonra tambur yaklaşık 5 Sn. Döndükten sonra duruyor
- Tamburun içindeki cam plakanın olduğu kısımdan tamburun dışına ve oradan dişliye idrar sızıyor.
- Tamburun iç kısmındaki çöp haznesi kapağı kapanmıyor (%70 sıklıkla) ve çok fazla koku salınımına sebep oluyor.
- Servis sürecinde tarafım aranarak arızanın kullanıcı hatası olduğu söylenmiş, 4.000 TL  ödeme yapılması karşılığında onarımın yapılabileceği bildirilmiş, söz konusu ödemeyi yapmayı kabul etmemem üzerine onarım yapılmadan ürün tarafıma iade edilmiştir.
- Ürün kullanılmak için fişe takılmakta, ürünün içerisine kedi kumu koyulmakta, tuvalet kediler tarafından kullandıktan sonra ürün kendiliğinden bunu algılayarak dönmekte ve tuvaleti temizlemektedir. Ben ise yalnızca kedinin yaptığı tuvaletin aktarıldığı poşetin bulunduğu kısmın kapağını açmakta ve poşeti değiştirmekteyim.
- Dolayısıyla kedi kullanımı için üretilen tuvalette kedinin kullanım hatası yapmış olabileceği gibi bir durumun kabulü mümkün olmayacağından, şikayet edilen şirket üründe meydana gelen arıza için kullanıcı hatası diyerek sorumluluktan kurtulmaya çalışmaktadır.

23 Eylül 2024 03:42
Merve sonuçtan memnun

24 Ekim 2024 13:06
"Uzun uğraş sonucu sonunda iade raporu çıkardılar 3 kez gönderdik arızalı ürünü. Teşekkürler..."
Arena Bilgisayar Teknik Arızalarla Baş Edemeyen Süpürge Kabusu

03 Eylül 2024 15:52
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 17:46

28 Şubat 2025 22:33