Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Mutamin.com Köpek Maması Teslimatında Süreç Sorunu

Mutamin.com Köpek Maması Teslimatında Süreç Sorunu
07 Ekim 2024 15:44

Mutamin.com.tr'den aldığım köpek maması 10 gündür tarafıma teslim edilmiyor. Kargo firması ile ilgili sorun olduğu söyleniyor. Ben de başka kargo ile göndermelerini rica ettim. Sözleşmeleri olduğu için böyle bir şeyin mümkün olmadığı söyleniyor. 10 günü geçen bu süreçte mama tarafıma gelmedi. Mağduriyetimi gidermek için hiçbir çabaları yok, sadece 'haklısın' diyorlar. Haklı olmak istemiyorum, hizmet istiyorum. Ceplerinden 20 lira fazla kargo parası verip memnuniyet sağlanmaktansa iade işlemi başlattılar şimdi. Bu zihniyetteki insanların hiçbir şeyine güvenilmez.

07 Ekim 2024 17:25

Firmadan A*** bey isminde birisi beni aradı. Konuşmalarında beni yalancılıkla suçladı.  Hatta en son ise hakaret etmekle suçladı beni ben kayıtların dinlenmesini istiyorum. Kim kimi suçlamış bir dinlensin. 27 eylülde sipariş vermişim ürünün peşinde kargonun peşinde ben koşuyorum. En son bildirdim kendisine yazışmalarımızı aynen yolluyorum. İlgilendiğini ısrarla söylüyor. Oda su şekilde oldu. En son kargo firmasına ulaşamayınca yeni mama çıkardığını söyledi. Bende kendisine dedim ki ilk mama bile gelmedi aynı firmayla yollamanız hiçbir şey değiştirmeyecek yine gelmeyecek. Başka kargo ile yollayın dedim. Aynı firmayla yolladı ve yine gelmedi. Beni her gün aradığını her gün ilgilendiğini söylüyor. Ben yazdığımda cevap verdi evet ilgilenmek denilen şey kargo firmasi hakkında konuşmak ve firmadan cayamayacagini anlatmaksa benimle çok ilgilendiler. Ama çözüm sunuldu mu hayır! Sonuçta 10gunu geçti mama bana ulaştı mi hayır!650 liralık mama 800 kusur lira oldu mu evet ben 10gundur 2 defa daha açık mama aldım mi evet. Köpeğim mama yüzünden ishal oldu mu evet. Maddi manevi şikayetçiyim. İnisiyatif kullanıp bana başka firmadan mama yollamak yerine suçlamak islerine geldi. Hatta benimle çok ilgilenmiş ve ben vicdansızlık yapmışım. Hatta en son ise hakaret etmekle suçladı beni ben kayıtların dinlenmesini istiyorum. Kim kimi suçlamış bir dinlensin. 27 eylülde sipariş vermişim ürünün peşinde kargonun peşinde ben koşuyorum. En son bildirdim kendisine yazışmalarımızı aynen yolluyorum. İlgilendiğini ısrarla söylüyor. Oda su şekilde oldu. En son kargo firmasına ulaşamayınca yeni mama çıkardığını söyledi. Bende kendisine dedim ki ilk mama bile gelmedi aynı firmayla yollamanız hiçbir şey değiştirmeyecek yine gelmeyecek. Başka kargo ile yollayın dedim. Aynı firmayla yolladı ve yine gelmedi. Beni her gün aradığını her gün ilgilendiğini söylüyor.  Ben yazdığımda cevap verdi evet ilgilenmek denilen şey kargo firmasi hakkında konuşmak ve firmadan cayamayacagini anlatmaksa benimle çok ilgilendiler. Ama çözüm sunuldu mu hayır! Sonuçta 10gunu geçti mama bana ulaştı mi hayır!650 liralık mama 800 kusur lira oldu mu evet ben 10gundur 2 defa daha açık mama aldım mi evet.  Maddi manevi şikayetçiyim. İnisiyatif kullanıp bana başka firmadan mama yollamak yerine suçlamak islerinegldi

07 Ekim 2024 17:30

Firmadan A** bey isminde birisi beni aradı. Konuşmalarında beni yalancılıkla suçladı. Hatta benimle çok ilgilenmiş ve ben vicdansızlık yapmışım. Hatta en son ise hakaret etmekle suçladı beni ben kayıtların dinlenmesini istiyorum. Kim kimi suçlamış bir dinlensin. 27 eylülde sipariş vermişim ürünün peşinde kargonun peşinde ben koşuyorum. En son bildirdim kendisine yazışmalarımızı aynen yolluyorum. İlgilendiğini ısrarla söylüyor. Oda su şekilde oldu. En son kargo firmasına ulaşamayınca yeni mama çıkardığını söyledi. Bende kendisine dedim ki ilk mama bile gelmedi aynı firmayla yollamanız hiçbir şey değiştirmeyecek yine gelmeyecek. Başka kargo ile yollayın dedim. Aynı firmayla yolladı ve yine gelmedi. Beni her gün aradığını her gün ilgilendiğini söylüyor. Hepsi yalan. Ben yazdığımda cevap verdi evet ilgilenmek denilen şey kargo firmasi hakkında konuşmak ve firmadan cayamayacagini anlatmaksa benimle çok ilgilendiler. Ama çözüm sunuldu mu hayır! Sonuçta 10gunu geçti mama bana ulaştı mi hayır!650 liralık mama 800 kusur lira oldu mu evet ben 10gundur 2 defa daha açık mama aldım mi evet. Köpeğim mama yüzünden ishal oldu mu evet. Maddi manevi şikayetçiyim. İnisiyatif kullanıp bana başka firmadan mama yollamak yerine suçlamak islerine geldi. Ulaşılamayan firmayla 3 Defa aynı siparişi aynı firmayla yollamayı teklif etmek çözüm sunmak değildir! Kayıtlarda dinlensin ben hiçbir suçlama ve hakarette bulunmadım.

07 Ekim 2024 17:42

Yazışmanın devamı görüldüğü üzere 3. Defa yollayalım ama getirmeyecekler dedikten sonra 3. Defa aynı firmayla yollayalım teklifini kabul etmediğim için beni suçladı

07 Ekim 2024 17:50

Yazışmalarda da okuduğunuz gibi çözüm sunulmadı ki mama hala gelmedi bana. Cevap bile vermek yerine iadenizi baslatcaz hanımefendi diye cevap vermek kolay tabi. 15 gün bekletip iade yapılmaz onu bastan yapacaktınız. Cevap bile yazmadınız mesajlarıma ne zaman şikayet vara yazdım hemen aradınız beni. Ben surat kargoyu seçmedim sizin secimlerinizn bedelini neden ben ödüyorum? Yıllardır Temiz Mama'dan alışveriş yaparım mamadan da gayet memnunum. 1defaya mahsus veterinerin önerisiyle farklı bir mama almam gerektiğini söyledi. İnternete reklam koyarken paraya kıymışsınız 20 lira cepten verip PTT Kargo'yla mamayı yollamaya kiyamadiniz. Bildiğinden şaşmamak lazımmış. Paramı iade edin sizden mama falan istemiyorum. Sokak hayvanlarına bile vermem sizden gelecek mamayı. 15 günde her şeye zam gelmiş haram olsun size

09 Ekim 2024 15:06 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Ekim 2024 18:27

Sonuç olarak 10 günlük süreçte bana mama gelmedi. A*** beyde yalancılıkla suçladı sizde çalıştığınız kargonun yapamadığı hizmeti telafi edemediniz. Bu iadeyi en başında yapıp oyalamasaydınız sorun yoktu. Basta söyleyip halledeceğim gelecek mamanız yazdınız ya bunun yerine iademi hemen yapsaydınız bunlara gerek kalmazdı. Çalıştığınız seçtiğiniz kargo firmasının görevi kargoyu teslim etmek. Bunu yapamıyorsa da benim muhatabım sizdiniz bir yolunu bulması gerekende sizdiniz. Ben durumumda hakliyim uzun uzun cumlelerkurmaya gerek yok. PTT Kargo 200 TL'ye yolluyor mamayı. 600 ve 1000 lira arası dediniz ya, satış isi yapıyorsunuz bilmeniz lazım demişsiniz ya sizde bunu öğrenmiş oldunuz benden.  Tabi çözmek isteyen her turlu çözüm yolu bulur. İsterse.

10 Ekim 2024 10:44

Hilal

Mamanızı almadan önce yorum şikayetlere bir bakayım dedim ancak görüyorum ki çoğunluk kargo firmasından muzdarip halde. Ben de aynı durumu yaşamamak adına mama tercihimi sizden yapmamaya karar verdim. Dilerim bunca kargo mağdurunu önemseyip Sürat Kargo ile anlaşmanızı sonlandirirsiniz.

23 Ekim 2023 20:44

29 Aralık 2023 00:48