Gökhan sonuçtan memnun değil

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Akhisar Kulak Burun Boğaz Doktoru Şikayetin Var

17 Nisan 2024 15:33

Manisa Akhisar M****** K******* Devlet Hastanesi'nden bir hafta önceden randevu aldım. Kulağımda rahatsızlık olduğu için randevu gününde hastaneye gittim. Daha önce acil servise başvurmuştum ve acildeki doktor, kulaklarımda kir olduğunu ve temizlenmesi gerektiğini söylemişti. Akhisar Hastanesi'ne randevu alarak gittim. Buradaki doktor, kulağıma bakıp kir olmadığını söyleyerek bana ilaç olarak kulak damlası verdi. Damlaları kullandım ancak rahatsızlığım geçmedi. Şikayetlerimi anlatmaya çalıştığımda doktor, konuyla ilgisiz sorular sordu; mesela ne iş yaptığımı, nereli olduğumu ve nerede oturduğumu gibi. Bu doktorun işini bilmediğini düşünüyorum. Kulağımda tıkanıklık ve duyma problemim devam ediyor. Eğer kulaklarımda kir varsa, bu temizlenmedi. Bu doktordan şikayetçiyim.

14 Haziran 2024 10:47
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 16:08

Acil Serviste Yazılan İlaçlar Sonrası Yaşanan Yan Etkiler Ve Randevu Sorunu

28 Ekim 2025 17:04
acil-serviste-yazilan-ilaclar-sonrasi-yasanan-yan-etkiler-ve-randevu-sorunu-1.jpg
Yelda sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 12:52