Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Multinet Sözleşme Fesih Bedeli Uyguladı

23 Şubat 2023 14:23

2015 yılından bu yana hizmet almakta olduğum Multinet firmasından firmamıza verilen iskonto iptal edildikten 1 yıl sonra farklı bir firmadan iskonto alabildiğim için yakıt alımını iptal etmek istedim. Farklı firmadan iskonto aldığımın öğrenilmesi üzerine 1 yıldır iskonto vermeyen Multinet iskonto vermek istedi ancak kabul etmedik.

Çünkü etik ve ahlaki olarak doğru bulmadık. Farklı firma üzerinden yakıt alımına izin vermeyeceğini bildiren Multinet sebebi ile personelimize nakit olarak yakıt alımı yaptırdık. Bunun üzerine Multinet firması fesih bedeli faturası kesti.

Bu da yetmezmiş gibi çok önceden tanımlanmış olan dbs sistemi üzerinden faturanın tahsilatı için bankaya talimat gönderilmiş. Bu yapılan hukuk dışı uygulama ile ilgili firma hakkında şirketimiz avukatı aracılığıyla da hukuki tüm haklarımızı arayacağız.

23 Şubat 2023 15:46 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Şubat 2023 14:37

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Yemek Kartımdaki Bakiye Gerekçesiz Şekilde Geri Çekildi Müşteri Hizmetleri Yanıt Vermiyor

06 Ekim 22:28
yemek-kartimdaki-bakiye-gerekcesiz-sekilde-geri-cekildi-musteri-hizmetleri-yanit-vermiyor-2.jpg
yemek-kartimdaki-bakiye-gerekcesiz-sekilde-geri-cekildi-musteri-hizmetleri-yanit-vermiyor-1.jpg
Zismisi sonuçtan memnun

Multinet Sanal Karttan Bilgimiz Dışında Yapılan Harcamalar Ve Güvenlik Endişesi!

Zismisi
02 Aralık 15:32
"Müşteri iletişim merkezinden Öncelikle Zeynep Hanım'a hassasiyeti ve çözüm odaklı yaklaşımından dolayı teşekkür etmek isterim. Konu takibi bilgilendirmesi tek tek tüm detayları anlatması da oldukça memnuniyet vericiydi. Kart eşimin adına olduğu için risk birimi ile eşim iletişim halindeler. Umarım harcamanın nerede nasıl yapıldığı ile ilgili bilgilendirmelere de ulaşabiliriz."

06 Şubat 11:10
Seyran sonuçtan çok memnun