Multinet Ceza Tehdidi İle Arıyor!

18 Aralık 2023 17:53

Ortağı olduğum 3 ayrı firmamda Multinet kartı için sisteme kayıt olup birinde hala 30 bin tl civarında yükleme yaparak kullanmaktayım. Diğer 2 firmamda ise neredeyse kullanacak yer kalmaması üzerine tekrar yemekhaneyi açarak yemek servisine başlattım. Yükleme olmaması üzerine arayarak kullanmazsanız ceza keseriz şeklinde tehdit etmişler, ben bir sözleşme imzaladığımızı bile hatırlamıyorum. İlk aradıklarında sözleşmeyi gönderin avukatımıza inceletelim dediğimizde bir daha kimse aramadı, üstünden zaman geçti geçen hafta diğer firmamı da aramışlar. Bir kere sözleşmeler sonradan müşteri aleyhine değiştirilemez. Ayrıca zaten doğru düzgün anlaşmalı bir yer olmamasına rağmen hala uğraşmamak için kullandığım firmamda da beni soğuttunuz. Bu cezai işlem hakkında imzalı sözleşmemin örneğini ve detaylı açıklamanızı ivedilikle istemekle beraber inaktif firmalarımın kartlarının da kapatılmasını rica ederim. Tavrınıza göre aktif firmamı da rakiplerinizden birine geçirmeyi düşünüyorum.

18 Aralık 2023 17:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)
19 Aralık 2023 16:28

Müşterimizin mesajına yönelik gerekli incelemeler tamamlanmış olup, sonuç hakkında müşterimize detaylı bilgi verilmiştir. Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili tüm şikayet, öneri ve isteklerinizi iletebilirsiniz

Multinet Kendi Sistem Hatasının Bedelini Bize Yüklüyor

07 Aralık 2023 18:36
Burhanettin sonuçtan çok memnun

Sürekli Aramalar Ve Satış Baskısı Nedeniyle Mağduriyet

Burhanettin
30 Eylül 10:55
"Şikayet yöneticisi arkadaşımıza nazik ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim. Önerdiği çözüm ve ihtiyaç analizini iyi yapması sonucunda sorun yaşamayacağımı düşünüyorum."
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 15:24

Multinet'in Yeni Kuralları İşletmeleri Zor Durumda Bırakıyor