Mtv Elektronik LG Alacaksanız Anadolu Yakasında Servisi Sorgulayın MTV İse Vazgeçin

07 Aralık 2023 10:18

LG Marka alacaksanız hangi servise düşeceğinizi muhakkak sorgulayın çünkü bir ürün aldığınızda size yakın olan servis otomatik olarak atanıyor ve siz bir daha başka bir servisten hizmet alamıyorsunuz. Kullanmaktan çok memnun olduğum ve asla iade etmeyi aklımdan bile geçirmeyeceğim çamaşır makinem için ben bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup iade talep ettim çünkü MTV Elektronik benim makinemi tamir etmiyor. Garanti sürem bitmiş olsaydı koşa koşa gelip 8-10 bin tl parça masrafı çıkarıp bayıla bayıla tamir ederlerdi.
LG Markasından 2021’de satın aldığım kurutma özellikli çamaşır makinesinin 3 yıl garanti süresi bulunmakta. 28.11.2023 tarihinde cihazın kurutma performansı yetersiz gelmeye başladığı için kurulumunu yapmış olan MTV Elektronik yetkili servisi arayıp destek istedim. Teknik ekip ertesi gün gelip cihazın toz toplayan ekipmanlarını temizleyip, 550 TL’ye kireç filtresi satıp, 400 TL de servis ücreti alarak evden ayrıldı. İşlemden birkaç saat sonra makineyi kullandığımda kurutma işlevinde hiçbir düzelme olmadığını fark ettim. Ertesi gün servisi tekrar arayıp destek istedim. 3 gün sonraya randevu verildi ancak ekip gelmedi.
04.12.2023 günü yetkili servisi yeniden aradığımda belirsiz bir cevap alınca LG Türkiye’nin şikayet hattından da sorunumu dile getirdim. Şikayet hattı konunun sadece yetkili servisle ilgili olduğunu söyleyerek sorunuma bir çözüm üretmedi. Bunun üzerine servisi tekrar arayıp ödediğim ücreti geri isteyince kısa sürede ekipten bir eleman eve geldi. Elinde alet çantası dahi olmadan makinenin kapağına dokunup bir sorun olmadığını söyledi. Çeşitli ölçümler yapılmasını istediğim ve uzun uzun ısrar ettiğim için arabada bekleyen arkadaşını arayıp alet çantasını istedi. Makinenin üst kapağını söküp hızlıca bir ölçüm yaptılar ve 54 derecenin yeterli olduğunu söyleyip gittiler. Bunun üzerine farklı bir yetkili servisi aradım ancak orası da sadece kurulumu yapan servisin destek verebileceğini söyledi. Aynı günün devamında cihazın kurutma süresi de kısalarak arıza vermeye başladı; kurutma esnasında ekranda 2 saat yazarken birdenbire 15 dakikaya dönüşüyordu. Servisi tekrar arayıp bunu da dile getirdim. Sadece uzman birinin gelip makineyi kontrol etmesini, gerekli tamirin yapılmasını talep ettim. Servis ise ekiplerin gerekli işlemleri yaptığını, bir daha gelemeyeceğini söyledi.
Henüz garanti süresi bitmemiş olan cihazın kurutma süresi ve kurutma işlevi bozulmuştur. MTV Elektronik ürünümü tamir etmemiş ve üstelik tarafımdan ücret almıştır.

25 Haziran 2025 14:53
LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Teslimat Ve Servis Mağduriyeti

11 Mart 2024 15:54
MTV Elektronik Servis Ücreti Alınmayacağı Denildiği Halde Alındı.

26 Haziran 2024 21:53
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Özkan
01 Kasım 2024 12:06
LG Servisinden Gelen Hayal Kırıklığı
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisin İade Sözünü Tutmaması Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

06 Kasım 2025 12:00