Msy Yapı Norm İstanbul Sitesinde Yoğun Kötü Koku

01 Haziran 2023 14:26

Msy Yapı Pendik Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Norm İstanbul Sitesi'nin*** bloğundan daire aldık. Binanın altındaki dükkan Petchef isimli köpek ve kedi mamaları üreten bir firmaya kiraya verildi. Bu değişiklikten sonra banyoda aşırı yoğun ve rahatsız edici derecede kötü koku yayılmaya başladı. Konu defalarca bildirilmesine rağmen halen çözülmüş değil. Dükkan sahibi ve aynı zamanda siteyi yapan Msy yetkililerinin acilen kalıcı ve samimi bir çözüm bulması gerekmektedir. Bu konuda daha önce çeşitli mercilere şikayetimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Ancak yasal süreçlere başvurmadan önce sizden bu konu hakkında çözüm bulmanızı istiyoruz.

26 Haziran 2023 12:10

Msy yapı Norm İstanbul Sitesindeki Pet Chef koku problemi için başvurduğumuz hiçbir yolda çözüme ulaşılmadı. Artık tatil günleri ve geceleri de aşırı yoğun ve kötü kokuya maruz kalmaya devam ediyoruz. Şikayetlerimiz ve uyarılarımız dikkate alınmıyor. Binadaki herkes bu durumdan şikayetçi. Dikkate alınmadığı için konunun yargıya taşınması an meselesi.

profile profile
16 Temmuz 2023 15:23 (Şikayetten 1 ay sonra)

Özyurtlar İnşaat Ödül İstanbul Site Yönetim Mağduriyeti

20 Eylül 2024 08:39
Rafet sonuçtan hiç memnun değil

Torun Center'da Süregelen Kötü Koku Ve Yetersiz Temizlik Sorunu

26 Ağustos 2025 10:03