Melike
04 Ekim 2024 06:46

İstanbul Sultangazi 'sultan town' şubesinde bulunan 'MR retail' mağazasından reyonda bulunan 4'lü boyama kitabının fiyatını 29.90 olarak gördüm ve barkod numaralarını da karşılaştırdığımda aynı ürün olduğunu düşündüm. Satın almaya karar verdim fakat kasada görevli T**** Bey, 'ürünün tek fiyatının bu fiyat' olduğunu söyleyerek jelatinlenmiş ürünü açtı. Açtığında kitapların barkodlarının farklılık gösterdiğini gördük. Adet fiyatı olarak 29.90'a satıldığını ama kasada tekli olarak okutulduğunda 'bu ürünün satışında hata var, bu şekilde değil, biz onlara tek tek ayrı barkod çıkarıp yapıştırıyoruz' gibi bir açıklama yaptı. Ben de 'ürün barkodu jelatine yapıştırılmış olan barkod, ondan dolayı tekli barkod da hata veriyor olabilir mi?' dediğimde 'anlamıyorsunuz, bu kitaplara biz barkod basıyoruz' gibi bir tepki gösterdi. Depoya gidip ayrı ayrı barkod çıkarıp kitaplara yapıştırmaya başladı. Ek olarak, aynı hatayı daha önce de yaşadığını söyleyip işini zamanında kontrol etmediğini gösterdi. Ürünün satışında yanlışlık olabilir. Yanlış üslup ve zamanında yapılmayan etiket hatası yüzünden kitabı satın almadan çıktım. Böyle bir firmaya yakışmayan personel açıklaması ve personelin karşısında bulunan müşteriyi ikna edebilecek bir konuşma yapamaması, çünkü kendi de o ürün hakkında yeterince bilgiye sahip değil ve hala ikna olmadığım ürün barkod hatası... Kendini tanıtmış ve talep görmüş bir firma için zedeleyici bir hareket.

04 Ekim 2024 06:52

MR diy İstanbul Sultangazi sultan town mağazasından oğlum için 4 lu boyama kitabının fiyatı reyonda 29.90 olarak satışa sunulmuş ve reyon fiyatlık da bulunan barkod ve kitapta bulunan barkod aynı kitabı satın almak için kasaya gittiğimde kasada bulunan tolga bey ürünün tekli fiyatının bu fiyat olduğunu söyleyerek jelatininden açıp okuttuğunda kasa hata verdi fakat jelatinde bulunan barkodu okuttuğunda hiçbir hata olmamıştı tekli kitaplara barkod basmaları gerektiğini söyleyip depolarından barkod çıkarmaya gitti ve ben orada yaptığı açıklamayı yeterli bulmayıp soru sormaya çalıştığımda 'anlamıyorsunuz' diye cümleye başlayarak tekrar aynı şeyleri söyleyip daha önce de böyle hatanın meydana geldiğini söyledi ki bu işini zamanında doğru bir şekilde yapmadığını gösterir. Karşında bulunan müşteriyi kitabın bu şekilde satıldığında ikna etmeyi bıraktım kendi ikna olmamış ki ikna edici bir kelime bile çıkmadı ağzından kendini geliştirmiş firma için prestij kaybedici hareketler

Ek
1728013935056.img20241003181949.jpg
1728013930925.img20241003181958.jpg
04 Ekim 2024 11:11 (Şikayetten 4 saat sonra)
05 Aralık 2024 13:51

Merhaba Melike Hanım, Bizimle paylaşmış olduğunuz telefon numarası üzerinden tarafınıza ulaşamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Sürecinizi sizinle birlikte yürütebilmek için bizlere ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Mr.Dıy Mağazasında Etiket Fiyatı Yükselterek Satılması

Mücellla