Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mpower Asaf Auto Montaj Bilmeyen İş Yeri

02 Nisan 2024 18:57

Öncelikle belirtmek isterim; birinin tavsiyesi üzerine buraya gittim, yorumlara baksaydım zaten önünden bile geçmezdim.

İş yerine gitmeden önce hangi multimedya teyplerin olduğunu WhatsApp'tan bana modelleri gönderdiler. 5900 TL'lik teyp özellikleri bizim için yeterli gelir diye düşünerek onu taktırmak için iş yerine gittim.

Kendi gönderdiği ve benim beğendiğim teybi bu sefer kötüleyip, 9000 TL'lik teybi takmayı önerdi. 'Dürüst bir işletmedir, bir bildiği vardır' diyerek neredeyse iki katı ücret ödeyip önerdiği teybi takmasını istedim. Yeni başlayan bir elemana denk geldik (bu ifadeyi çalıştırdığı işçi için kendisi kullandı) ; 4-5 saat uğraştıktan sonra montajı yarım yamalak tamamladı ancak direksiyondan kumanda edilemediğini, sorunun teypten değil aracın direksiyon aksamından kaynaklandığını belirtti. Sonra ustası geldi, o da sorunu çözemedi. 'Saf kalpliyiz ya' dediği gibi direksiyonda sorun vardır diye oto elektrikçisine göstermeyi düşünüyordum. Ancak başka bir multimedya teyp takan bir yere daha göstermeye karar verdim.

Götürdüğüm yerde işini bilen usta, 15 dakikada sorunu çözdü ve direksiyonda bir problem olmadığını gösterdi. Haliyle o da işçilik ücreti olarak 1500 TL talep etti. Teybi satın aldığım firmaya durumu aktardım; ya teybi iade almasını ya da bu 1500 TL'lik servis ücretini kendisinin ödemesi gerektiğini söyledim.

Dürüst bir işletmeden beklenen bu servis ücretini kabul etmesini umuyordum. Ancak tahmin edeceğiniz gibi daha bir gün olmadan aldığım teyp için iade de almadı, servis ücretini ödemeyi de kabul etmedi.

Mübarek Ramazan gününde bizi iki gün uğraştıran bu iş bilmez, günlük kar peşinde koşan, müşteri memnuniyeti nedir bilmeyen firmaya ödediğim para için hakkımı helal etmiyorum. Benzer durum sizin başınıza da gelirse ve o zaman ahını aldığınız insanları hatırlarsınız. Bu arada, iki kabloyu birbirine bağlayarak sorun bile diyemediğim konuyu 15 dakika içinde çözen ustaya da ödediğim para sonuna kadar helal olsun.

Buraya yazılan yorumları zaten firma dikkate almıyordur ama, olur da 'koltuk arızasından kaynaklı' diye cevap yazarlarsa; üç ay önce arabanın koltuk ısıtması arızalanmıştı ancak aracın üzerindeki orijinal teyp ve direksiyon kumandası çalışıyordu. Sorun koltuk ısıtma ile ilgili olsa, ikinciye götürdüğüm firma 15 dakikada halledemezdi.

Ne tecrübeli işini bilen eleman çalıştırır, ne de sattığı malın arkasında durur..

Murat

04 Ekim 2024 21:57

Emr Garage Geri Görüş Kamerası Montajında Yaşanan Sorunlar

Bahadır
02 Mart 2025 23:20
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Nur Tuning (Esenler) Araç Multimedya Montajı Şikayeti

07 Eylül 2024 01:31