Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Nur Tuning (Esenler) Araç Multimedya Montajı Şikayeti

07 Eylül 2024 01:31

Peugeot aracımıza multimedya taktırmak istedik cihazları görüp sipariş verdik neyse ürün geldi takmaya başladılar. Geri görüş kamerası için kabloyu sağ ön basamak altından geçirdiler dedim bu buradan çıkar ayağımıza dolaşır yok abi imkanı yok dediler. Sonra arka stopun oradan arka plakalığa kablo indirdiler kamerayı taktılar. Bir gün sonra multimedya tuhaf hareketler yapmaya başladı telefon bağlanmadı götürdük düzelttik dediler. Daha sonra o kablo basamak altından çıkıp ayağımıza takıldı. Sonra bir gün baktım kamera kablosu tampondan sallanıyor. Götürdüm düzelttiler iki gün sonra yine sallanıyor içerideki kablo yine çıktı. Dedim l.net olsun. Elimiz takım tutuyor Allah'tan yan basamakları söktüm kabloyu döşedim. Arka tampon içine kabloyu öylesine bırakmışlar toplayıp bağladım cırt attım sabitledim. Sonra baktım kabloyu arka stopu tutan vida deliğinden geçirmişler stopun vidasını da sıkınca kablo ezilip sıyrılmış şasi yapması an meselesi onu da düzelttim. Lafta on numara esnaflar ama işçilik sıfır. Paranla rezil olmak.

Emr Garage Geri Görüş Kamerası Montajında Yaşanan Sorunlar

Bahadır
02 Mart 2025 23:20
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Mpower Asaf Auto Montaj Bilmeyen İş Yeri

02 Nisan 2024 18:57

15 Temmuz 2023 20:38
Naci sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 17:17
Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2023 16:27