Berk sonuçtan hiç memnun değil

Motomax.com.tr Hasarlı Ürün Gönderiyor, Yenisiyle Değiştirmiyor

12 Temmuz 2024 23:27

Motomax.com.tr internet sitesinden Scorpion Exo 930 marka kask satın aldım. Ürün elime ulaştı ama hasarlıydı. Bende motomax ile iletişime geçtim. Bana ürünü geri göndermemi söylediler. İki gün sonra inceleme sonucu iade ve değişim hakkım olduğu belirtildi. Bir gün sonra tekrar arandım ve stokta ürünün olmadığı belirtildi ve değişim yapılamayacağını iade yapılacağını söylediler. Bende iade kabul etmiyorum dememe rağmen iademi bankaya iletmişler.
Konuşma tarihi: 12.07.2024 - 19:15
Bankaya para iadesi talimatının verildiği tarih: 12.07.2024 20:01
Çözüm bekliyorum.
Not: Kaskı alırken, yağmurluk, eldiven, bot ve intercom da alacaktım. İyi ki toplu almamışım.

13 Temmuz 2024 01:04 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz . Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim Formu vasıtasıyla talep, şikayet ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Güzel sürüşler dileriz. Saygılarımızla. MOTOMAX

13 Temmuz 2024 11:01

Zaten müşteri iletişim merkezi dinlemeden para iadesi yaptı.

29 Ağustos 2024 21:37

Motomax Hasan bey ile görüştüm. Bana başka kask önerdi fakat işin ilginç tarafı önerdiği kaskların sadece 2 tanesi benim bedenime (l) uyuyordu. O 2 tane kaskın biri hasarlı kask, diğeri çiçekli böcekli pembe kadın kaskı. Yani hala sorunum çözülmüş değil. Bana bedenimde (l) kask geldiği zaman önerebileceğini söyledi 18.07.2024 tarihinden beri yazan eden yok. Alışveriş yapmadan önce bu siteden şikayetleri okuyup o şekilde karar versin.

Motomax'tan Alınan Çizik Kask Ve İletişim Sorunları

Teknoköy
27 Mart 2025 10:40

Kask Değişim Talebime Yanıt Alamıyorum, Satış Sonrası Destek Yetersiz

23 Eylül 2025 13:30

Ahmet
27 Kasım 2024 19:55
Motomax Kaskında Garanti Sorunu Ve Güvenlik Tehlikesi
Erdi sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Scorpion Kask Ve İlgisiz Motomax

08 Temmuz 2024 12:05
Berkin sonuçtan çok memnun

Berkin
11 Eylül 2023 16:39
"Teşekkürler."
Motomax Alışveriş İade Yapmıyor!