Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Satış Sonrası Destek Ve Teknik Servis - Klim Krios Pro

09 Aralık 2023 09:10

Motomax mağazasından aldığım Klim marka kaskım aldığım günden beri problemli. Başta terek kısmının bağlantı noktası problemliydi ve oynuyordu. Yolda giderken tereği tutan PİM fırladı. Teknik servis yeni PİM takıp geri gönderdi. Kaskta giderken ses yapma ve yuvadaki oynamada bir düzelme olmadı. Tekrar gönderdiğimde bu sefer yuvayı değiştirdiklerini söylediler. Hala ses yapmasının yanında artık vizör de kapanmıyor. 3. Gönderişim sonucunda da bir problem olmadığını söylediler. Hala da geri göndermediler. 2.5 ay oldu. Pahalı bir ürün ve problem ortada. Hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Kesinlikle aldığınız ürünleri dikkatli seçin. Paranızı aldıktan sonra hiçbir problemi çözmüyorlar.

profile profile profile
17 Ocak 2024 15:52 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, Şikayetiniz bize ulaştı. En kısa sürede e-posta adresinden sizinle iletişime geçeceğiz. Size destek olabilmenin en hızlı yolu olan e-posta üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Çözüme daha hızlı ulaşabilmeniz için yukarıdaki iletişim kanallarımızı kullanmanızı öneririz. Saygılarımızla

11 Mayıs 2024 22:45

Satış sonrası biriminde çok kötü personel varmış, yolları ayırmışlar. Yeni gelen beyefendi işinde çok iyi, çok ilgili. Çözüm yoluna girildi ve mağduriyetim gideriliyor.

Sedat
Sedat

Geçmiş olsun. Üzücü bir durum bende motomax mağduruyum. Daha tövbe.

Metin sonuçtan hiç memnun değil

Motomax Farklı Fiyattan Satış!

Metin
25 Ağustos 2023 09:24
Bartuğ sonuçtan hiç memnun değil

Bartuğ
18 Eylül 2023 18:01