Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Mtx 125 Anahtarsız Çalıştırma

06 Nisan 2024 11:13

Motolux MTX 125 model motosikletimde anahtarsız çalıştırma ile ilgili bir problem yaşadım ve bu sorunu çözmek için servise başvurdum. Servis, gerekli parça siparişini vererek alarm kitini iptal etti. Şu anda motosikletimi anahtar ile kullanıyorum ve yaklaşık 1,5 aydır parçanın gelmesini bekliyorum. Servise gidip durumu sorduğumda, fabrikanın kontağı söküp kendilerine göndermemi istediğini belirttiler. Bu durum kabul edilemez. Kullanımda olan bir parçayı söküp göndermek gibi bir uygulama olamaz. Parça zaten belli; parçayı göndermeniz yeterli olacaktır.

15 Nisan 2024 08:59 (Şikayetten 8 gün sonra)
30 Nisan 2024 15:34

Bana dönüş yapılsa bile siz benden saçma bir şekilde parçayı istiyorsunuz evet sürekli arıyorsunuz ama çözüm yok ben kontağımı gönderdiğim zaman bu motoru nasıl kullanacağım ayrıca ben tamir ettirmek istesem normal bir tamircide tamir ettiririm sizin servis olmanızın bir anlamı kaldı sürekli yolda bırakıyor arızası bitmiyor bütün parçalarını sağ olun sıkıntılı yapılmış bu bana çok güzel bir tecrübe oldu sağ olun

30 Nisan 2024 16:33

Furkan Bey merhaba, Tarafınıza dönüş yapılarak kontak seti değil, motor kullanımınıza engel olmaması ve bu süreçte aktif olarak kullanabilmeniz adına alarm kiti ve yedek kumandanın gönderilmesinin yeterli olacağı bilgisi verilmiştir. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. MOTOLUX

30 Nisan 2024 16:52

Siz böyle diyorsunuz fakat yetkili servise gittiğimde bana kontakla gitmesi gerekiyor ona bağlı bir şey olduğu söyleniyor ve ben 0 parça istiyorum

Sedat
Sedat

Motolüx maccihato 125 lik motosikletimin kumandalı anahtarını kaybettim. Yenisini nasıl yaptırabilirim? '

Hakan sonucu yetersiz buldu

Motolüx MTX125 Yedek Parça Krizi

Hakan
09 Ekim 2024 11:13
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Mtx 125 Krank Yok Fabrikada

Aykut