Hakan sonucu yetersiz buldu

Motolüx MTX125 Yedek Parça Krizi

Hakan
09 Ekim 2024 11:13

Garantisi devam eden Motolüx marka MTX125 model motorum var. Kronik arızası olan anahtarsız çalışma özelliği arızası benim de başıma geldi. Servise gittiğimde, yedek parçanın stokta olmadığını ve Kurban Bayramı'ndan beri bu sebepten parça bekleyen motorlar olduğunu söylediler. Günlük olarak işe gidip gelmek için aldığım motoru günlerdir kullanamıyorum ve ne kadar daha kullanamayacağım belli değil. 2023 model bir motorun yedek parçası nasıl üretilmiyor ya da ellerinde olmuyor, bilmiyorum. Fabrikaya ulaştığımda, servis parçayı söküp fabrikaya göndermesi gerektiğini söylüyorlar. Üst üste saçma bahaneler... Açıkçası mağduriyetimin acilen giderilmesini ve konuyla alakalı acil yardımcı olunmasını talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağım.

01 Kasım 2024 11:14

Ekim ayının 17 sinde garantisi devam eden mtx125 model motolüx marka motorumu alarm seti ve sağ far arızalı olduğu için servise bıraktım alarm seti fabrikanın elinde yenisi olmadığı için tamire gideceği söylendi yapılan incelemede alarm setinde herhangi bir arıza olmadığı ve far ile alakalı servisten bir talep olmadığını beyan eden motolüx yetkilileri servise görüşün diyorlar servise telefon ile ulaşılamıyor parça geldiğinde takıldığında çalışıp çalışmayacağı belli değil bu süreçte motor serviste yattığından dolayı boşalan akü maliyeti bana cabası böyle sorumsuz ilgisiz malın arkasında durmayıp garantisi devam eden motorun parçasını elinde bulundurmayan bir marka daha bu ülkede yok markayı tercih etmeyi düşünenler 2 lira fazla verin başka marka alın asla tercih etmeyin bu markayı. Durumun ile alakalı acil dönüş ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum

23 Ekim 2024 15:53

Motolux marka garantili motorum serviste ellerinde olmayan parça için arızalı parçayı söküp fabrikaya tamire yollamak amaçlı motorumu serviste yatırıyorlar servise de ulaşılamıyor ayın 17 sinde bıraktım motoru parça hala kargolanmamış bu kadar ilgisiz alakasız bir marka görmedim

09 Ekim 2024 14:33 (Şikayetten 3 saat sonra)
06 Kasım 2024 13:45

Değerli Müşterimiz Hakan E., 30317567 numaralı başvurunuz ile ilgili işlemleriniz tamamlanmış ve çözüme ulaştırılmıştır. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. MOTOLUX

Aynı sıkıntı bende de var anahtarsız çalıştırma sıkıntılı bu motorlarda

Samet sonuçtan memnun

Motolux Mtx 125 Pişmanlığı

Samet
10 Temmuz 2024 01:01
"Motolux firmasından G** hanım konuyla farklı zamanlarda beni arayarak ilgilendi ve sorunumu çözüme kavuşturdu, kendisine ve firmaya teşekkür ediyorum. Şu an için arıza vs kalmadı umarım tekrar etmez ve memnuniyetim devam eder"

Allı
22 Haziran 2024 10:38
Motolux 4 Aydır Yedek Parça Hiçbir Yerde Yok
Motolux 4 Aydır Yedek Parça Hiçbir Yerde Yok
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Motolux MTX 125 Parça, Servis Ve Fabrika Sıkıntısı!

Ahmed
05 Temmuz 2024 02:29