Ozan sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2024 16:02
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Geç de olsa sorunum çözüldü. Teşekkürler.”

Motolux gogo marka ve model elektrikli motorsiklet ile kaza yaptık. Motoru sıfır olarak faturalı, ruhsatlı şekilde satın aldıktan 1 hafta sonra büyük bir talihsizlik yaşayarak yaptığımız kaza sonucu yetkili servis aramaya başladım. Firma ile ve satın aldığım bayi ile yaptığım görüşmeler sonucunda yaşadığım yere 20Km uzaklıkta Google Haritalar'da konumu bile olmayan bir bisiklet tamircisinin yetkili servis olduğunu öğrendim. Yaşadığımız bölgede "yetkili servis" olarak belirtilen bir firma elektrikli modellere bakmadığını söylerken diğeri telefonlarıma bile çıkmadı zaten. Uzun uğraşlar sonucu motorumuzu ücra bir konumda tabelası bile olmayan bir bisiklet tamircisine götürdük. Gittiğimiz yetkili servis kaza ve sigorta işlemlerini yapmadığını söyledi. Motorun sigorta hasar işlemlerini kendim yapmam gerektiğini ve ödemeyi sigorta şirketinden benim kendimin almam gerektiğini söyledi. O motoru tamir edecekti ben parayı ona ödeyecektim sigorta şirketi parayı bana geri ödeyecekti. Sigorta şirketi ile yaptığım görüşmeler sonucunda "yetkili servis'in bana kestiği faturayı bana ödeyeceklerini" öğrendim. Kararımı verip "yetkili servis" ile tekrar görüştüğümde ise "yetkili servis" "basit usûl esnaf olduğu için fatura kesemeyeceğini o yüzden fabrikadan benim adıma parça faturası kestireceğini işçilik faturası kesilemeyeceğini" söyledi. Ayrıca daha haftalar önce sıfır olarak satın aldığım motorun bazı parçalarının fabrikada bulunmadığını da söyledi. Ben işçilik masrafları parça maliyetine eklenmiş faturayı sigorta şirketine gönderdiğim zaman sigorta şirketi bana ödeme yapar mı? Böyle bir mantık mı var? Bu pozisyonda bir bisiklet tamircisi Motolux tarafından nasıl "yetkili servis" olarak adlandırılıyor? Motolux sıfır km sattığı motorlara nasıl yedek parça desteği sunmaz? Gerçekten hayatım boyunca yaşadığım en kötü alışveriş tecrübesi oldu. Ruhsatlı olarak sıfır aldığımız motorumuz ile kaza yapıyoruz Motolux firması yedek parça desteği sunmuyor. Sözde "yetkili servis" ise vergi kaçırmak için basit usûl esnaf olarak çalışıyor ve yaptığı işlere fabrikadan yedek parça faturası kestiriyor.!

23 Eylül 2024 08:15 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Ekim 2024 15:22

Ulaşan olmadı.

23 Ekim 2024 15:12

Değerli Müşterimiz Ozan G., 30130767 numaralı başvurunuz ile ilgili işlemleriniz tamamlanmış ve çözüme ulaştırılmıştır. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. MOTOLUX

23 Ekim 2024 15:28

Geç de olsa sorunum çözüldü. Teşekkürler.

24 Ekim 2024 08:30

Hilmi sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Elektrikli Motor: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Hilmi
08 Aralık 2024 23:11
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Motorda Akü Arızası Ve Çözümde Gecikme Mağduriyeti

Deniz
21 Nisan 2025 15:44
Muhamad sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Motosiklet 5 Günde Arızalandı, Çözüm Sunulmuyor Mağdurum

Muhamad
14 Ekim 2025 11:48
Sıfır Motosiklet 5 Günde Arızalandı, Çözüm Sunulmuyor Mağdurum
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 08:16
Motolux Elektrikli Scoter Arıza
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Gogo Şikayetim Var

Alper